123matrasadvies helpt met een matras kiezen | Uitgebreide slaapanalyse

Nooit meer moe wakker worden & €250 retour op uw oude matras?

Bij aankoop van een nieuw matras op maat ontvangt u €250,- retour bij inruil van uw oude matras
Vraag vandaag naar onze gratis slaapanalyse en actievoorwaarden.

1-2-3 stappen

In 3 simpele stappen helpen wij u met passend advies naar een betere nachtrust.

Gratis adviesafspraak

Gratis en uitgebreide slaapanalyse en matrascheck bij u thuis.

>90%

9 uit 10 klanten kregen direct inzicht in hun slaapproblemen.

100 dagen

100 dagen proefslapen op een persoonlijk samengesteld matras.

Ontdek onze unieke slaapmethode

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaap wensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. Plan een gratis thuisafspraak

Neem contact op voor een gratis slaapanalyse en adviesgesprek. Wij komen vrijblijvend langs bij u thuis op een door u gekozen datum/tijdstip.

2. Matrascheck & Persoonlijk slaapadvies

Wij controleren uw matras en bodem en vragen u naar uw specifieke slaapklachten. Vervolgens ontvangt u van ons persoonlijke slaapanalyse en een vrijblijvende offerte voor een persoonlijk matras op maat.

3. Beter slapen met een matras dat bij U past!

Ons persoonlijk advies leidt ertoe dat wij u kunnen begeleiden in de juiste keuze voor een matras dat bij U past! U kunt vervolgens maarliefst 100 dagen proefslapen. Indien nodig passen wij het matras nog eens voor u aan.

*Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van een nieuw matras op maat maar liefst 250 euro retour bij inruil van uw oude matras!

250 euro retour op oude matras

Wat zeggen onze klanten

“André kwam voor ons persoonlijk langs en gaf ons direct nuttig advies om beter te slapen. Uit de matrascheck bleek dat het matras aan vervanging toe was. Het verschil met het ‘persoonlijk matras’ merkten we vrijwel meteen! Nu vrijwel geen last meer van slapeloze nachten. Bedankt André!”

Matras speciaal voor senioren

“Wil mezelf natuurlijk geen ‘senior’ noemen maar deze matrassen lijken wel goed voor ons geschapen te zijn. Bedankt voor het persoonlijke en betrokken advies en nieuwe matrassen tegen keurige prijs. Hopen dat we er nog vele jaren van kunnen genieten.”

“Had nog mijn twijfels, maar toch Andre langs laten komen voor een persoonlijk advies en matrascheck. Oude matras bleek de oorzaak te zijn van veel van mijn slaapklachten. Nieuw en ‘persoonlijk’ matras heeft zich met enkele nachtjes slapen al goed bewezen. André bedankt!”

André Kuiper

André Kuiper

Ik ben André Kuiper en oprichter van 123matrasadvies. Ik geef al sinds 1994 persoonlijk slaapadvies en vind de effecten die een goed matras op iemand hebben na al die jaren nog steeds fascinerend. We letten op ons eten, zorgen dat we genoeg bewegen, maar we onderschatten vaak hoeveel effect goed en gezond slapen op ons dagelijks leven heeft.

Soms slaapt iemand al meer dan tien jaar op hetzelfde matras. Behalve dat het matras dan bijna geen ondersteuning meer biedt, is het niet erg hygiënisch en niet goed voor de gezondheid. Ongezond slapen wordt vaak erg onderschat.

Ik wil graag dat iedereen goed kan slapen en weet zeker dat dit het beste lukt wanneer een matras speciaal op maat is gemaakt. Hierom ben ik begonnen met 123matrasadvies om iedereen te helpen met een zo goed en comfortabel mogelijke nachtrust.

Nooit meer moe wakker worden?

Gratis matrascheck Brochure aanvragen