Nooit meer moe wakker worden?

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Hoe werkt het?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. THUISADVIES

We komen graag bij u thuis en bespreken alle nodige zaken, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg kunt u op deze pagina kijken:

2. WELK MATRAS?

Wij helpen u graag met de juiste keuze van een passend matras. Voor een uitgebreide uitleg over het vinden van een matras dat bij uw lichaam past kunt u op deze pagina kijken:

3. SLAAPPROBLEMEN

Goed slapen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voor een uitgebreide uitleg over wat u tegen slaapproblemen kunt doen, kijk dan op deze pagina:

Advies over uw slaapgedrag

Veel ouderen ondervinden ongemakken tijdens het slapen of bij het wakker worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het valt niet altijd mee om te ontdekken wat er precies aan de hand is. U gaat op onderzoek uit op het internet, maar een goed antwoord krijgen op uw vraag is lastig. Langs de dokter gaan kost veel tijd en energie en u weet niet of het wel iets oplevert. Een nieuw matras kan wellicht helpen, maar waar begint u met zoeken?

Gemiddeld slapen we ongeveer een derde van ons leven. Iemand die 90 jaar oud wordt, heeft hiervan ongeveer 32 jaar geslapen. We brengen dus een aanzienlijk deel van onze tijd in ons bed door. Goed slapen vinden we allemaal belangrijk, maar we besteden er met z’n allen vaak weinig tijd aan om ervoor te zorgen dat dit ook geregeld wordt. Hoe komt dit?

Wij zien dat er ontzettend veel informatie online te vinden is met testen welk matras het best bij u past of tips om beter te kunnen slapen. Maar: een test op internet geeft nooit een persoonlijk advies en tips zijn er zoveel, dat de meeste elkaar alleen maar tegen spreken.

Bij 123matrasadvies geloven wij altijd in een persoonlijk advies en vinden we een advies alleen persoonlijk, wanneer wij u echt gesproken hebben. Geen online tests of waslijsten aan tips, maar advies dat precies aansluit bij uw lichaam en uw persoonlijke wensen en behoeften. Wel vertellen wij online graag hoe wij ons advies aanpakken en welke problemen wij voor u op kunnen lossen met onze matrassen, die speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]