Bedtextiel

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Productinformatie

Niet alleen een goed matras draagt bij aan een goede nachtrust. Het juiste bedtextiel heeft meer invloed op uw slaapcomfort dan u denkt. Veel bedtextiel is van synthetisch materiaal gemaakt. Dit is materiaal wat niet goed ademt en hierdoor transpireert u tijdens het slapen veel meer dan nodig. Bedenk maar eens hoe warm en niet ademend synthetische kleding is. Hieronder slapen geeft hetzelfde effect. Doordat u meer transpireert, slaapt u onrustiger. U heeft het warm en gooit bijvoorbeeld uw been buitenboord om af te koelen. Later wordt u weer wakker, want u heeft het te koud. Zo gaat dat de hele nacht door.

hoog-laag-ledikant

Ook uw kussen heeft een groot effect op hoe goed u slaapt. U ligt niet lekker, gaat stoeien met het kussen en gaat vervolgens in een zeer slechte houding liggen. Uw nek ligt hierdoor niet natuurlijk en er is een grote kans dat u opstaat met een stijve nek of hoofdpijn. Wij adviseren u tijdens ons thuisadvies ook graag over uw bedtextiel en kussen, zodat wij u de ideale nachtrust kunnen bieden.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Persoonlijk slaapadvies

1. THUISADVIES

Vraagt u zich af of uw slaapproblemen komen door de kwaliteit van uw matras? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren. Wij nemen altijd een proefmatras voor u mee, zodat u kunt ervaren hoe het is om op een persoonlijk matras te liggen. Niet overtuigd? Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent nooit verplicht er iets mee te doen.

2. WELK MATRAS

De keuze voor een goed matras is geen makkelijke. Of een matras echt bij u past is een vraag die zelf moeilijk te beantwoorden is. Wij helpen u graag met de juiste keuze en ondersteunen hierin met onze Matras Check. Voor een uitgebreide uitleg over het vinden van een matras dat bij uw lichaam past kunt u op deze pagina kijken:

3. SLAAPPROBLEMEN

Goed slapen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. De kwaliteit van uw matras heeft hier vaak meer invloed op dan u verwacht. Een goed matras kan veel van uw slaapproblemen oplossen. Voor een uitgebreide uitleg over wat u tegen slaapproblemen kunt doen, kijk dan op deze pagina: