Hoog/laag bed kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een hoog/laag bed op maat

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

Tijdens de gezondheidsbeurs in Utrecht kwam ik jullie tegen. Ik deed mee met de prijsactie. Afgelopen week werd ik gebeld..3e prijs. Afgelopen vrijdag werd een heerlijk kussen gebracht. Zalig slapen.. Bedankt!

Advies over hoog/laag bedden

Wanneer u wat ouder wordt kan uw lichaam wel wat hulp gebruiken, ook met slapen. Veel mensen kiezen daarom voor een hoog/laag bed. Zo’n bed is ook erg handig als u verpleging nodig heeft. Wanneer u op zoek bent naar een matras dat geschikt is voor hoog/laag bedden bent u bij 123matrasadvies aan het juiste adres. Voor meer informatie leest u hieronder verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Wat is een hoog/laag bed?

Wanneer u ouder wordt kunt u steeds meer last krijgen van verschillende slaapproblemen. Een hoog/laag bed is speciaal ontwikkeld voor ouderen en biedt extra ondersteuning voor het lichaam. Zo kan dit in de nacht beter herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Het bed is hoger waardoor u gemakkelijk in en uit kunt stappen. Het hoog/laag bed is bovendien verstelbaar zodat u comfortabel rechtop kunt zitten, of uw benen omhoog kunt doen. Niet elk matras is geschikt voor een hoog/laag bed. De matrassen van 123matrasadvies zijn dat wel.

Nieuw matras in plaats van hoog/laag bed

Denkt u erover om een hoog/laag bed te kopen? Neem dan eens contact op met de specialisten van 123matrasadvies. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om u van informatie te voorzien. Zo kijken we eerst naar het bed dat u al heeft. Wellicht kunt u kosten besparen door alleen het matras te vervangen, en niet een volledig nieuw hoog/laag bed te kopen. We gaan met u in gesprek over uw slaapproblemen en voeren een slaapanalyse uit. Op basis daarvan kunnen we een matras samenstellen dat geheel aan uw wensen voldoet, en dat volledig op uw lichaam aangepast is. U kunt meteen ervaren hoe comfortabel onze matrassen zijn, want we nemen altijd een proefmatras mee wanneer we bij u langs komen.

De matrassen van 123matrasadvies

Kiest u voor een matras van 123matrasadvies voor uw hoog/laag bed? Deze bestaan altijd uit drie lagen:

  • Toplaag: een laag van visco elastisch traagschuim dat zich naar uw lichaam vormt. Zo blijft de wervelkolom in de juiste positie.
  • Middenlaag: deze laag is voor iedereen anders aangezien hij precies op uw lichaam afgesteld wordt. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een combinatie van verschillende materialen.
  • Bodemlaag: gemaakt van koudschuim dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit.
Senioren gezellig in bed

Contact opnemen

Bent u al verschillende hoog/laag bedden aan het vergelijken? Neem contact op met 123matrasadvies en we geven advies over het hoog/laag bed dat het beste voor u geschikt is. Ook stellen we meteen het ideale matras voor u op. Bel 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten helpen u graag met advies over hoog/laag bedden.