Hoog/laagbedden

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Productinformatie

Een goed matras is de belangrijkste factor als het gaat om een goed slaapcomfort. Onze matrassen worden in alle gevallen speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor elk onderdeel van het matras aansluit bij uw lichaam. Heeft u vaak last van uw schouder en heup tijdens het slapen? Dan zorgen wij dat voor beide zones een speciale laag wordt geplaatst, die de perfecte ondersteuning biedt voor uw schouder en heup. Het gehele matras wordt dus aangepast aan uw lichaamsbouw én aan hoe u slaapt, waardoor u altijd overal de juiste ondersteuning ervaart en weer uitgerust wakker wordt. Alleen een nieuw slaapsysteem helpt hier niet bij.

Kussen en deken

Bijproducten

Niet alleen een goed matras helpt bij een goede nachtrust. De kwaliteit van uw bedtextiel draagt hier ook aan bij. Synthetisch, niet ademend bedtextiel zorgt voor veel transpiratie tijdens het slapen. Hierdoor krijgt u het onnodig warm en wordt uw matras vochtiger dan nodig. U slaapt onrustiger en wordt minder uitgerust wakker. U heeft bij ons de mogelijkheid om naast een nieuw matras ook direct het beste bedtextiel aan te schaffen, als u deze niet al in bezit heeft. Hier adviseren wij u graag over.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Persoonlijk slaapadvies

1. THUISADVIES

We komen graag bij u thuis en bespreken alle nodige zaken, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg kunt u op deze pagina kijken:

2. WELK MATRAS

Wij helpen u graag met de juiste keuze van een passend matras. Voor een uitgebreide uitleg over het vinden van een matras dat bij uw lichaam past kunt u op deze pagina kijken:

3. SLAAPPROBLEMEN

Goed slapen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voor een uitgebreide uitleg over wat u tegen slaapproblemen kunt doen, kijk dan op deze pagina:

Het belang van een goed matras

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet meer lekker slaapt in uw bed of dat u voor thuisverpleging een ander bed nodig heeft. Misschien heeft u al een hoog/laag bed, maar is uw matras niet geschikt voor uw bed. Onze matrassen zijn geschikt voor elk slaapsysteem, dus ook voor een verstelbaar bed voor ouderen. De oplossing voor uw slaapproblemen is vaak ook niet uw slaapsysteem, maar het matras. Bij 123matrasadvies kijken wij altijd voor u of uw huidige slaapsysteem nog voldoet, zodat u niet onnodig geld kwijt bent aan een nieuw verstelbaar bed, terwijl dit helemaal niet nodig is.