Tips tegen een doorgezakt matras

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Heeft u wel eens gedacht aan een persoonlijk matras?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Een kuil in uw matras

Slaapt u ‘s nachts slecht? Wordt u wakker met pijn in uw rug en nek? Inspecteer dan eens uw matras. Waarschijnlijk is uw matras namelijk doorgezakt. Dit gebeurd wanneer het matras alweer wat ouder is, of als het niet goed onderhouden wordt. Zo is het belangrijk om uw matras regelmatig te keren. Is uw matras doorgezakt en toe aan vervanging? Neem dan contact op met 123matrasadvies voor een matras op maat.

Matras op maat van 123matrasadvies

Bij 123matrasadvies voorzien we u van een matras dat precies bij uw lichaam past. We komen bij u thuis om het te hebben over de slaapproblemen die u ervaart, en op basis daarvan voeren we een slaapanalyse uit, en stellen we een matras op maat voor u samen. Deze bestaat uit drie delen:

  1. Bodemlaag: een laag koudschuim die voor stevigheid en stabiliteit zorgt.
  2. Middenlaag: deze is voor iedereen anders aangezien hij precies op uw lichaam afgesteld wordt.
  3. Toplaag: een laag van visco elastisch traagschuim vormt zich naar uw lichaam zodat uw wervelkolom in de juiste positie ligt.

Tijdens onze afspraak nemen we altijd een proefmatras mee, zodat u zelf kunt ervaren hoe comfortabel onze matrassen zijn.

Matras regelmatig keren

Wanneer u een matras koopt bij 123matrasadvies bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit. Echter is het belangrijk om hem wel goed te onderhouden. Dat is nodig om te voorkomen dat het matras doorgezakt raakt. Dit doet u onder andere door het matras regelmatig te draaien. Door het matras te keren zorgt u ervoor dat niet elke nacht dezelfde plek belast wordt. Het matras draaien doet u altijd door het voet- en hoofdeinde om te wisselen. U blijft immers op dezelfde kant slapen, anders wordt alsnog steeds dezelfde plek belast. Zo voorkomt u een kuil in het matras.

Ander matras onderhoud

Naast het matras regelmatig keren om een kuil in het matras te voorkomen is het ook belangrijk om het goed te reinigen. Het matras is namelijk een magneet voor vuil, stof en vocht, en wanneer het niet goed schoongemaakt wordt ook nog de ideale plek voor beestjes als huisstofmijt. Verschoon minstens een keer per week uw beddengoed en was het op 60 graden. Maak er bovendien een gewoonte van om het matras dan ook meteen te stofzuigen. Het matras keren doet u een keer in de twee á drie maanden.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Heeft u een matras dat doorgezakt is? Neem dan contact op met 123matrasadvies voor een gloednieuw matras op maat. Onderhoud het goed door het matras regelmatig te draaien, en u bent weer jarenlang voorzien. Voor meer informatie belt u ons via 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Met een gloednieuw model van 123matrasadvies heeft u geen last meer van die vervelende kuil in uw matras!