Een matras op maat in Aalten

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Aalten

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Persoonlijk matras tegen slaapproblemen

Heeft u veel last van slaapproblemen zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in uw armen en benen en slapeloze nachten? Dat kan komen doordat u slaapt op een oud matras, of een matras dat niet geschikt is voor uw lichaam. Laat uw oude matras in Aalten daarom vervangen door een matras op maat, speciaal voor u samengesteld door 123matrasadvies. Wij adviseren u over het beste matras voor u, en laten het bij u thuis in Aalten bezorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een matras op maat? Lees dan verder of neem meteen contact op met onze specialisten.

Een matras op maat

Wanneer u slaapt op een oud matras kan het zijn dat dit ingezakt is, of dat de matras minder meegeeft en zich daarom niet meer goed vormt naar uw lichaam. Vervang uw matras in Aalten daarom voor een matras op maat van 123matrasadvies. Wij komen bij u thuis langs om het te hebben over de slaapproblemen die u ervaart, en om een slaapanalyse uit te voeren. Dit gebruiken wij als de basis om een matras op maat samen te stellen. Wanneer we bij u in Aalten langskomen nemen we altijd een proefmatras mee, zodat u alvast een idee krijgt van het comfort dat een matras op maat van 123matrasadvies biedt.

Matras kopen bij 123matrasadvies

Denkt u erover om een matras te kopen bij 123matrasadvies? Dan bent u niet alleen gegarandeerd van een matras op maat van hoge kwaliteit, maar u krijgt ook altijd de beste service! Zoals genoemd komen we bij u in Aalten langs voor het bespreken van de mogelijkheden en om u te adviseren. Kiest u er dan voor om het matras te kopen, dan wordt het bij u in Aalten bezorgd en kan uw oude matras of ledikant meteen mee terug genomen worden. U heeft bovendien altijd garantie op de matrassen, en na de aankoop zijn ze tot 100 dagen inwisselbaar. Bent u niet tevreden, dan kunt u het dus gewoon terugsturen.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Heeft u meer informatie nodig over een matras kopen bij 123matrasadvies, of wilt u een afspraak plannen om een matras op maat te bespreken? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 026-2005105 of een mailtje te sturen naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras kopen in Aalten.