Een matras op maat in Apeldoorn

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Apeldoorn

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw matras in Apeldoorn geheel op maat

Wenst u een nieuw matras in Apeldoorn? Bel voor een uitgebreid aanbod en advies op maat direct naar 123matrasadvies. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van matrassen en het geven van professioneel advies. Misschien slaapt u slecht en heeft u vaak last van rug- en nekklachten. Onze matrassen zorgen ervoor dat u snel van dit probleem verlost bent. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Dan vertellen wij u hieronder graag meer over onze service. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen, zodat wij snel bij u op huisbezoek kunnen komen in Apeldoorn.

Een persoonlijk matras

Een goede nachtrust is iets wat u niet vaak gegund is met een slecht matras. Hierdoor kunt u zowel hoofdpijn als rug- en nekklachten krijgen. Ons persoonlijk samengestelde matras voorkomt dit. Ieder matras is voorzien van diverse voor- en nadelen. Dit maakt het niet eenvoudig het juiste matras te vinden, daar deze geheel op uw lichaam dient aan te sluiten. Onze experts weten hier gelukkig raad mee en kunnen u in Apeldoorn van een vrijblijvend advies voorzien omtrent het best passende matras voor u.

Huisbezoek in Apeldoorn

Graag plannen wij een vrijblijvend huisbezoek in Apeldoorn in, zodat wij u een optimaal matrasadvies kunnen geven. Hierbij luisteren wij naar uw wensen, kijken we of er sprake is van slaapproblemen en wordt er een slaapanalyse uitgevoerd. Zo kunnen wij eenvoudig concluderen wat het beste matras voor uw lichaam is. Wij nemen altijd een proefmatras mee gedurende onze huisbezoeken. Hierbij kunt u ook direct ons matras uitproberen om te kijken of deze u bevalt.

Seniorenbed nodig?

Indien u in Apeldoorn een nieuw seniorenbed wenst, kunt u bij ons ook terecht voor een passend advies hieromtrent. Tevens kunnen wij een passend matras voor u samenstellen. Wij geven advies over seniorenbedden, het seniorenledikant en hoog/laag bedden. Bij ons huisbezoek in Apeldoorn controleren wij de huidige staat van uw bed. Het kan maar zo zijn dat ook uw bed aan vervanging toe is, in plaats van alleen uw matras. Dit controleren wij graag voor u.

Orthopedisch kussen

Wenst u een orthopedisch kussen? Ook hiervoor bent u bij ons op de juiste plek. Wij controleren graag de kwaliteit van uw hoofdkussen en kunnen een orthopedisch kussen op maat voor u samenstellen. Van vervelende nek- en rugklachten heeft u straks geen last meer. Wenst u meer informatie? Bel dan gerust even met onze specialist.

Senioren gezellig in bed

Schakel ons in voor uw matras of kussen in Apeldoorn

Wilt u een huisbezoek in Apeldoorn inplannen zodat wij het best passende matras of kussen voor u kunnen samenstellen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons en neem contact op via: 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Wij voorzien u in Apeldoorn altijd van het beste matrasadvies voor uw situatie.