Een persoonlijk matras in Barneveld kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Barneveld

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Einde van uw slaapproblemen

Slaapt u in Barneveld nog op een oud en versleten matras? Dat kan veel slaapproblemen met zich meebrengen, zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in uw armen en benen en slapeloze nachten. Neem daarom eens contact op met 123matrasadvies. Wij voorzien u van persoonlijke adviezen over de beste matrassen, en laten een matras op maat bij u thuisbezorgen in Barneveld. Lees voor meer informatie verder, of neem contact op met een van onze experts.

Het matras op maat

De nacht doorbrengen op een matras op maat kan wonderen verrichten voor uw lichaam. Daarom komen wij van 123matrasadvies graag bij u in Barneveld langs om u te voorzien van een goed advies. Elk lichaam is namelijk anders, en heeft ook behoefte aan een ander matras. Wij gaan met u in gesprek over uw slaapproblemen en voeren vervolgens een slaapanalyse uit. Dit zal de basis vormen voor een matras op maat dat voor u samengesteld wordt zodat het precies bij uw lichaam past. Als we een afspraak maken bij u thuis in Barneveld, nemen we ook altijd een proefmatras van 123matrasadvies mee, zodat u alvast kunt ervaren hoe comfortabel onze matrassen zijn.

Matras kopen bij 123matrasadvies

Denkt u erover een matras te kopen bij 123matrasadvies? Dan weet u dat deze precies bij uw lichaam past. Dat komt omdat de unieke matrassen op maat samengesteld worden met drie lagen:

  • Toplaag: een laag van visco elastisch traagschuim dat de wervelkolom in een natuurlijke positie houdt door zich naar uw lichaam te vormen.
  • Middenlaag: door het combineren van materialen wordt deze laag op uw lichaam afgesteld. Hij is dus voor iedereen anders.
  • Bodemlaag: koudschuim zorgt voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen.
Senioren gezellig in bed

Een seniorenbed aanschaffen

Denkt u erover om een seniorenbed te kopen? Wij adviseren u om daar nog even mee te wachten. Veel slaapproblemen die zich voordoen, wanneer u ouder begint te worden, kunnen namen verholpen worden met een matras op maat. Wij komen daarom bij u langs in Barneveld om te kijken of een vervanging van uw bed echt nodig is. U kunt geld besparen door alleen een nieuw matras te kopen. Is een seniorenbed toch de beste oplossing, dan adviseren wij u welk model het meest geschikt is, en of dit gecombineerd kan worden met een matras op maat.

Neem contact op

Wilt u in Barneveld ook bezocht worden door onze specialisten voor advies over een matras kopen? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Barneveld!