Matras advies in Beekbergen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Beekbergen

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw persoonlijk matras

Heeft u in Beekbergen last van slaapproblemen? Dan is uw matras waarschijnlijk aan vervanging toe! Verouderde matrassen van slechte kwaliteit leiden namelijk vaak tot slapeloze nachten en problemen, zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn en tintelingen in armen en benen. Bij 123matrasadvies kunt u een matras kopen dat volledig op uw lichaam afgestemd is en u de beste ondersteuning geeft. Dit matras bezorgen we natuurlijk gewoon bij u thuis in Beekbergen. Lees voor meer informatie verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Matras op maat tegen slaapproblemen

In een oude matras heeft zich vaak een kuil gevormd, of deze geeft niet goed mee en vormt zich daarom niet meer naar uw lichaam. Dit zorgt soms voor vervelende slaapproblemen. Wanneer u een nieuw matras wilt kopen, raden wij u een matras op maat aan. Wij komen persoonlijk bij u in Beekbergen langs voor een gratis en vrijblijvend een slaapanalyse. Op basis hiervan stellen we een matras op maat samen. Bij onze afspraak in Beekbergen nemen we alvast een proefmatras mee, zodat u een idee krijgt van het comfort van de matrassen van 123matrasadvies.

Een orthopedisch kussen

Overweegt u om bij ons een matras te kopen? Dat kunnen wij ook heel goed combineren met een orthopedisch hoofdkussen. Deze maken wij ook altijd volledig op maat op basis van uw lichaamsafmeting, slaaphouding en de hardheid van uw matras. De vulling van traagschuim zorgt voor optimale ondersteuning van uw ruggengraat waardoor uw nek- en hoofdpijn verminderd wordt. De hoes is gemaakt van hypoallergeen Tencel, wat zorgt voor minder transpiratie tijdens het slapen.

Uw matras kopen bij 123matrasadvies

Wanneer u ervoor kiest om uw matras te kopen bij 123matrasadvies krijgt u niet alleen een matras op maat van hoge kwaliteit, maar wordt u ook voorzien van de beste service. Zoals genoemd komen we gratis en vrijblijvend bij u in Beekbergen langs voor advies. Wanneer uw matras bezorgd wordt, kunnen wij ook gratis de oude matras of ledikant weer meenemen. Het matras is altijd 100 dagen na aankoop inwisselbaar. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u het dus gewoon terugsturen.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een matras op maat van 123matrasadvies, of wilt u in Beekbergen meteen een matras kopen? Bel dan 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Beekbergen.