Matras advies in Berkelland

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Berkelland

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Einde van uw slaapproblemen

Wanneer u in Berkelland de nacht doorbrengt op een oud matras, heeft u wellicht regelmatig last van slaapproblemen. Denk hierbij aan rug- en nekklachten, hoofdpijn, tintelingen in uw armen en benen en slapeloze nachten. Een matras op maat kan dan uitkomst bieden! Voor een nieuw matras kopen kunt u terecht bij 123matrasadvies. Wij zorgen voor gratis en vrijblijvend professioneel advies en bezorgen uw matras gewoon thuis in Berkelland. Meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op.

Matras kopen bij 123matrasadvies

Met een matras op maat zorgt u voor veel verlichting voor uw lichaam. Dit matras is namelijk helemaal afgestemd op uw lichaam, waardoor het in de nacht de ultieme ondersteuning kan geven. Maak een afspraak met onze specialisten, en wij komen bij u thuis in Berkelland langs om u te voorzien van goed advies. Door een slaapanalyse uit te voeren, stellen we bovendien een bed samen dat helemaal op uw lichaam afgestemd is. Ook nemen we ons proefmatras mee naar Berkelland, zodat u alvast een idee krijgt van het comfort dat 123matrasadvies kan bieden.

Het matras samenstellen

Hoe wij een matras op maat voor u samenstellen? Dat doen we door slim gebruik te maken van verschillende materialen. Al onze matrassen bestaan uit drie lagen:

  • Bodemlaag: koudschuim zorgt voor stevigheid en stabiliteit.
  • Middenlaag: verschillende materialen worden gecombineerd om zo een persoonlijke samenstelling te creëren die perfect is voor uw lichaam.
  • Toplaag: visco elastisch traagschuim vormt zich naar uw lichaam en houdt uw wervelkolom in een natuurlijke positie.
Senioren gezellig in bed

Een seniorenbed kopen

Bij het ouder worden horen helaas ook verschillende slaapproblemen. Dit betekent echter niet dat u dit zomaar hoeft te accepteren. Heeft u er misschien al eens over gedacht om een seniorenbed aan te schaffen? Wij raden u aan om daar nog even mee te wachten, en eerst in Berkelland een afspraak met ons in te plannen. Wij analyseren eerst uw huidige slaapsituatie. Misschien is het helemaal niet nodig om meteen een duur nieuw bed te kopen, maar volstaat alleen een matras op maat. Wilt u toch een seniorenbed kopen? Dan adviseren wij u over de verschillende modellen, en stellen we ook meteen een matras op maat samen dat bij uw nieuwe bed past.

Neem contact op

Wilt u een nieuw matras kopen, of liever eerst wat informatie krijgen over de mogelijkheden van een matras op maat van 123matrasadvies? Neem dan eenvoudig contact op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras kopen in Berkelland!