Een matras op maat in Culemborg

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Culemborg

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Geen slaapproblemen meer

Heeft u veel last van slaapproblemen zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in armen en benen en slapeloze nachten? Dat kan komen doordat u in Culemborg op een oud matras slaapt! Vervang daarom uw oude model door een matras op maat van 123matrasadvies. Deze kunt u gewoon bij u thuis in Culemborg laten bezorgen. Wilt u meer weten over onze matrassen, en het advies dat wij u kunnen bieden? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Matras op maat

Wilt u een nieuw matras kopen om uw slaapproblemen te verlichten? Kies dan voor een matras op maat van 123matrasadvies! Wij komen graag bij u thuis in Culemborg langs om u te adviseren over de verschillende matrassen. Geen een lichaam is hetzelfde, dus eigenlijk zou ook geen een matras dat moeten zijn. Tijdens ons bezoek in Culemborg gaan we eerst in gesprek over de problemen die u ervaart. Vervolgens voeren we een slaapanalyse uit, die de basis vormt voor uw matras op maat. Komen we bij u in Culemborg langs, dan nemen we ons proefmatras mee zodat u een idee krijgt van het comfort van onze matrassen.

Matrassen van 123matrasadvies

Bij 123matrasadvies worden matrassen op maat samengesteld. Dit doen we door ze laag voor laag op te bouwen:

  • De bodemlaag is gemaakt van koudschuim dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit bij het slapen.
  • De middenlaag is voor iedereen anders en wordt aangepast aan uw lichaam. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende materialen.
  • De toplaag bestaat uit visco elastisch traagschuim dat de wervelkolom in een natuurlijke positie houdt door zich te vormen naar uw lichaam.
Senioren gezellig in bed

Het matras kopen bij 123matrasadvies

Wanneer u de beslissing neemt om in Culemborg een nieuw matras te kopen bij 123matrasadvies bent u niet alleen gegarandeerd van een hoogwaardig matras op maat, maar krijgt u ook de beste service. Tijdens ons huisbezoek zullen wij u zorgvuldig adviseren over de mogelijkheden voor uw situatie. Wanneer u dan kiest om het matras te kopen wordt het snel in Culemborg bezorgt. Ook het oude matras of ledikant wordt weer meegenomen. De matrassen zijn tot 100 dagen nadat u ze gekocht heeft inwisselbaar. Bent u dus niet tevreden, dan kunt u ze gewoon terugsturen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van matrassen kopen bij 123matrasadvies? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek in Culemborg om een matras op maat samen te stellen? Bel dan 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Culemborg.