Een matras op maat in Dieren

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Dieren

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Zeg gedag tegen slaapproblemen

Kampt u in Dieren met verschillende slaapproblemen? Dat kan komen doordat u op een oud en versleten matras slaapt. Dat kan namelijk leiden tot nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in armen en benen en slapeloze nachten. Wij van 123matrasadvies stellen een matras op maat voor u samen om deze problemen tegen te gaan. Dit bezorgen we vervolgens gewoon bij u in Dieren. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact op met onze specialisten.

Het matras op maat

Slapen op een goed matras dat precies bij uw lichaam past kan de oplossing bij slaapproblemen. Wij van 123matrasadvies komen graag bij u thuis in Dieren langs voor het uitvoeren van een slaapanalyse. Op basis daarvan stellen we een matras op maat voor u op. Wij nemen bij een afspraak in Dieren ook altijd een proefmatras mee, zodat u alvast kunt ervaren wat het comfort is van de matrassen van 123matrasadvies.

Matras op maat samenstellen

Hoe wij een matras op maat samenstellen? Dat doen wij door verschillende materialen te combineren. Onze matrassen bestaan altijd uit drie lagen:

  • Bodemlaag: koudschuim zorgt voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen.
  • Middenlaag: door materialen te combineren stellen we deze volledig af op uw lichaam.
  • Toplaag: visco elastisch traagschuim vormt zich naar uw lichaam en houdt zo uw wervelkolom in een natuurlijke positie.

Seniorenbed kopen

Ervaart u slaapproblemen omdat u al wat ouder bent? Dan overweegt u misschien om een seniorenbed te kopen. Wij adviseren daar nog even mee te wachten en eerst een afspraak met ons te maken. Wij komen bij u langs in Dieren en bekijken uw huidige slaapsituatie. Wellicht is het niet nodig om een nieuw bed te kopen, maar kunnen uw slaapproblemen ook opgelost worden door uw matras te vervangen. Dit kan u flink wat geld besparen. Wilt u toch wel een seniorenbed aanschaffen? Dan adviseren wij u hier natuurlijk over en stellen we een matras op maat samen dat bij uw nieuwe bed past.

Matras kopen bij 123matrasadvies

Wij komen graag bij u langs in Dieren voor een persoonlijk advies over uw matras op maat. Dit doen wij volledig gratis en vrijblijvend. Kiest u ervoor om bij ons uw matras te kopen? Dan kunnen we ook uw oude matras of ledikant in Dieren gratis meenemen. Het matras blijft tot 100 dagen na aankoop inwisselbaar. Bent u niet tevreden, dan kunt u het dus gewoon terugsturen.

Senioren gezellig in bed

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een matras op maat van 123matrasadvies? Of wilt u meteen een nieuw matras kopen? Bel dan 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Dieren.