Een persoonlijk matras in Doetinchem kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Doetinchem

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Wij maken uw matras in Doetinchem geheel op maat

Wenst u een geheel nieuw matras in Doetinchem? Bel voor een uitgebreid aanbod en advies op maat direct naar 123matrasadvies. Al voor diverse particulieren hebben wij matrassen op maat verzorgd. Dit naar volle tevredenheid. Kampt u regelmatig met rug- en nekklachten? Of heeft u slaapproblemen? Misschien heeft u dan een slecht matras en kan een matras van 123matrasadvies u een uitkomst bieden. Onze matrassen zijn geheel aangepast aan uw lichaam, waardoor uw klachten niet meer zullen opspelen. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Graag vertellen wij u meer. Schakel ons direct in voor een huisbezoek in Doetinchem, waar wij ter plaatse de kwaliteit van uw matras controleren.

Matrassen op maat

Een slecht matras zorgt er mogelijk voor dat u geen goede nachtrust krijgt. Hierdoor krijgt u sneller last van klachten. Een persoonlijk matras op maat zorgt ervoor dat uw klachten straks verleden tijd zijn. Het is dan ook niet gemakkelijk om een goed matras te vinden, omdat deze geheel op uw lichaam afgestemd dient te zijn. Gelukkig weten onze experts hier alles van en kunnen zij met gemak uw matras op maat in Doetinchem voor u samenstellen.

Huisbezoek in Doetinchem

Als wij bij u op huisbezoek mogen komen in Doetinchem, zullen wij uw matras controleren en u een passend matrasadvies geven. Wij luisteren hierbij goed naar uw wensen, vragen, uw eventuele slaapproblemen en voeren indien gewenst een slaapanalyse uit. Op deze manier zijn wij in staat snel een goed matras voor uw lichaam samen te stellen. Tevens nemen wij een proefmatras mee, dat u direct kunt uitproberen.

Seniorenbedden

Wilt u een seniorenbed voor in Doetinchem aanschaffen? Dan geven wij u tevens een passend advies. Zo adviseren wij over verschillende bedden, zoals het laag/hoog bed, het seniorenbed en het seniorenledikant. Wij kunnen hierbij een passend matras voor u op maat maken. Wij zullen eerst de algehele staat van uw bed controleren. Soms moet namelijk ook het bed vervangen worden. Hierdoor profiteert u echter van een betere nachtrust en zult u geen last meer hebben van klachten.

Orthopedisch kussen

Heeft u een orthopedisch kussen nodig? Ook deze maken wij geheel op maat voor u. Wij komen graag bij u langs in Doetinchem voor het controleren van de kwaliteit van uw huidige kussen. Hierna zullen wij een kussen voor u op maat samenstellen. Van vervelende rug- en nekklachten is straks geen sprake meer. Meer weten? Onze adviseur helpt u graag verder. Neem dan ook gerust contact met ons op!

Senioren gezellig in bed

Schakel ons in voor uw matras of kussen in Doetinchem

Wilt u ons uitnodigen voor een huisbezoek in Doetinchem, zodat wij de kwaliteit van uw kussen en matras kunnen controleren? Dan zijn wij u graag van dienst bij het samenstellen van het ideale matras of kussen voor u. Maak kennis met onze hoogwaardige producten en bel direct voor een afspraak naar: 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl.Wij zijn dan snel ter plaatse in Doetinchem voor het geven van een gedegen matrasadvies.