Matras advies in Ede

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Ede

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Wij stellen uw matras op maat samen in Ede

Wenst u een matras op maat in Ede? Bel voor een uitgebreid aanbod en advies op maat direct naar 123matrasadvies. Wij zijn experts in het geven van matrasadvies en het samenstellen van het best passende matras voor onze klanten. Als u veel met rug- en nekklachten rondloopt of slecht slaapt, kan het zijn dat u een slecht of oud matras heeft. Onze matrassen maken van uw probleem snel verleden tijd. Wilt u weten wat 123matrasadvies voor u kan betekenen? Graag vertellen wij u dan meer over onze service. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen, zodat wij u in Ede een huisbezoek kunnen brengen voor het controleren van uw matras.

Een matras naar uw lichaam

Beschikt u over een slecht matras, dan heeft dit ook invloed op uw nachtrust. Zo kunt u sneller hoofdpijn of rug- en nekklachten krijgen. Een persoonlijk matras maakt korte metten met dit probleem. Ieder matras kent voor- en nadelen. Het is niet gemakkelijk het juiste matras te vinden, omdat deze geheel op uw lichaam moet aansluiten. Gelukkig is dit voor onze experts heel gemakkelijk en beschikken zij over de deskundigheid om voor u in Ede een passend matras samen te stellen.

Huisbezoek in Ede

Wanneer wij u een huisbezoek in Ede mogen brengen, controleren wij onder andere uw matras en geven wij u een passend matrasadvies. Wij luisteren naar uw verhaal, vragen of u last heeft van slaapproblemen en zullen een slaapanalyse uitvoeren. Op deze manier stellen wij eenvoudig en snel het juiste matras voor uw lichaam samen. Wij nemen altijd een proefmatras mee, zodat u direct kunt zien of u op dit matras beter zult slapen.

Ook voor uw seniorenbed

Bent u aan het kijken voor een seniorenbed voor uw woning in Ede? Ook dan kunnen wij een passend advies geven. Wij kunnen een geheel passend matras samenstellen en u adviseren over de verschillende bedden. Denk aan het seniorenbed, laag/hoog bedden en het seniorenledikant. Wij controleren tevens de staat van uw huidige bed. Soms is het namelijk nodig om het bed geheel te vervangen om u de beste nachtrust te garanderen en klachten uit te sluiten.

Orthopedisch kussen

Wenst u een orthopedisch kussen? Onze specialisten bieden u dan de beste kwaliteit kussens. Graag komen wij bij u langs in Ede om de kwaliteit van uw hoofdkussen te controleren, zodat wij een hoofdkussen op maat voor u kunnen samenstellen. Hierdoor heeft u straks van rug- en nekklachten geen last meer. Meer weten? Onze adviseur staat u graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Senioren gezellig in bed

Schakel ons in voor uw matras of kussen in Ede

Wilt u dat wij bij u op huisbezoek komen in Ede? Dan kunnen wij direct de kwaliteit van uw matras of kussen controleren. Ook laten wij u kennismaken met onze producten. Bel direct voor een afspraak met onze experts naar: 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Wij hopen dan ook spoedig voor u in Ede een kussen of matras op maat te kunnen leveren.