Matras advies in Geldermalsen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Geldermalsen

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Einde van uw slaapproblemen

Heeft u in Geldermalsen erg veel last van slaapproblemen? Dat kan heel goed aan uw matras liggen! Wanneer het matras namelijk verouderd of van slechte kwaliteit is, kan dit onder andere zorgen voor nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in armen en benen en slapeloze nachten. Bij 123matrasadvies geven we advies over het beste matras voor u, en bezorgen we dit ook gewoon in Geldermalsen. Lees voor meer informatie verder of neem meteen contact op met de specialisten.

Een matras op maat

Wanneer u ‘s nachts slecht slaapt kan een matras op maat wonderen verrichten. Bij 123matrasadvies komen we graag bij u in Geldermalsen langs voor eem passend advies. We gaan eerst in gesprek over uw problemen, en doen vervolgens een slaapanalyse. Op basis hiervan zullen wij een matras samenstellen dat perfect voor uw lichaam geschikt is. Wanneer we bij u in Geldermalsen langs komen nemen we altijd een proefmatras mee. Zo kunt u zelf ervaren hoe comfortabel de matrassen van 123matrasadvies zijn.

Een matras kopen van 123matrasadvies

De matrassen van 123matrasadvies bestaan altijd uit drie verschillende lagen:

  • Toplaag: het visco elastisch traagschuim van deze laag vormt zich naar uw lichaam en houdt de wervelkolom in een natuurlijke positie.
  • Middenlaag: deze laag is speciaal op uw lichaam afgesteld en het materiaal is dus voor iedereen anders.
  • Bodemlaag: deze laag koudschuim zorgt voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen.

Een seniorenbed aanschaffen

Overweegt u om een seniorenbed te kopen? Ook daarbij ondersteunen wij u graag. Vaak is de aanschaf van een seniorenbed overbodig, aangezien de slaapproblemen opgelost kunnen worden door een matras op maat. Wij komen bij u langs in Geldermalsen om uw bed te analyseren. Wanneer een seniorenbed wel de beste oplossing is, informeren wij u over de aankoop, en of u het bed kunt combineren met een matras op maat van 123matrasadvies.

Service in Geldermalsen

Zoals gezegd komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk advies en het samenstellen van een matras op maat. Kiest u ervoor om een matras te kopen bij 123matrasadvies? Dan wordt uw oude matras of ledikant gratis in Geldermalsen opgehaald. Ook is het matras inwisselbaar tot 100 dagen na de aankoop. Bent u niet tevreden, dan kunt u het gewoon terugsturen.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over een matras op maat van 123matrasadvies? Of wilt u ook een nieuw matras kopen bij ons? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen door te bellen naar 026-2005105 of een mailtje te sturen naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras kopen op maat in Geldermalsen.