Een persoonlijk matras in Groesbeek kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Groesbeek

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Persoonlijk matras tegen slaapproblemen

Wanneer u ‘s nachts veel wakker ligt, en opstaat met nek- en rugklachten, hoofdpijn en tintelingen in uw armen en benen, wordt het wellicht tijd om uw matras in Groesbeek te vervangen. Kies voor een matras op maat dat perfect past bij uw lichaam. Dit wordt samengesteld door de specialisten van 123matrasadvies. U kunt het matras bij ons kopen, en wij laten het bij u thuisbezorgen in Groesbeek. Lees hier meer over uw matras kopen bij 123matrasadvies, of neem meteen contact op met onze specialisten.

Matras op maat

Vaak zien we dat zich in oude matrassen een kuil heeft gevormd, of dat het niet meer goed meegeeft en zich daarom niet vormt naar uw lichaam. Dat is in de meeste gevallen de oorzaak van veel slaapproblemen. Wij komen graag bij u in Groesbeek langs voor een persoonlijk matrasadvies. We houden een gesprek over uw slaapproblemen en voeren een slaapanalyse uit. Deze leidt tot genoeg informatie om een matras op maat samen te stellen. We nemen ook altijd een proefmatras mee naar een thuisafspraak in Groesbeek. Dan kunt u alvast het comfort van onze matrassen ervaren.

Ook voor orthopedische kussens

Denkt u erover om een matras op maat te kopen bij ons? Deze kunnen we ook goed combineren met een orthopedisch hoofdkussen. Ook dit wordt volledig op maat gemaakt. Dit doen we door het af te stemmen op uw lichaamsafmeting, slaaphouding en de hardheid van uw matras. De kussens vullen we met traagschuim zodat uw ruggengraat optimaal ondersteunt wordt. Deze wordt in een rechte lijn gehouden waardoor uw nek- en hoofdpijn verminderd wordt. De hoes van het kussen is gemaakt van hypoallergeen Tencel, wat zorgt voor minder transpiratie tijdens het slapen.

Seniorenbed kopen

Wordt u wat ouder? Dan kan het zijn dat u slaapproblemen gaat ervaren. Wij komen bij u in Groesbeek langs om uw huidige slaapsituatie te bekijken. Wellicht volstaat het om alleen een nieuw matras te kopen. Is uw bed ook aan vervanging toe? Dan adviseren wij u over de mogelijkheden van een seniorenbed, en stellen we ook meteen een matras samen dat voor zo’n bed geschikt is.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Wilt u het advies van de specialisten inschakelen voor een matras op maat in Groesbeek? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs! Neem daarvoor contact op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Groesbeek!