Een matras op maat in Harderwijk

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Harderwijk

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw matras in Harderwijk, persoonlijk en op maat

Zoekt u een passend matras in Harderwijk? Bel voor een advies op maat en uw persoonlijke matras direct naar 123matrasadvies. Wij verzorgen matrassen op maat, waarbij wij ook professioneel matrasadvies geven. Met onze vele jaren ervaring bieden wij de beste service.
Heeft u geregeld last van nek- en rugklachten of slaapproblemen? Het kan zijn dat u dan op een slecht matras slaapt. Wij stellen het beste matras voor uw lichaam samen. Bent u benieuwd wat onze experts voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken voor een huisbezoek in Harderwijk door onze experts.

Matras geheel op maat

Slaapt u op een slecht matras? Dan is een goede nachtrust geen vanzelfsprekendheid. U krijgt snel last van klachten, zoals nek- en rugklachten en hoofdpijn. Heeft u een matras op maat? Dan zullen deze klachten snel tot het verleden behoren. Het juiste matras vinden is echter geen sinecure. Dit dient namelijk nauw aan te sluiten op uw lichaam. Onze experts kunnen een op maat gemaakt matras voor u verzorgen, waarbij zij voorafgaand een huisbezoek in Harderwijk brengen om uw huidige matras te controleren.

Huisbezoek in Harderwijk

Wenst u een matras op maat? Dan brengen wij voorafgaand graag een huisbezoek bij u in Harderwijk. Hierbij wordt uw matras gecontroleerd en krijgt u van ons een gedegen matrasadvies. Wij luisteren hierbij goed naar uw wensen en vragen of er sprake is van slaapproblemen. Ook voeren wij een slaapanalyse uit, zodat wij op eenvoudige wijze een matras naar uw lichaam kunnen samenstellen. Wij nemen hierbij tevens een proefmatras mee, zodat u ter plaatse kennis kunt maken met ons product.

Advies over seniorenbedden

Wenst u een seniorenbed aan te schaffen voor uw woning in Harderwijk? Wij geven u graag advies over een goed seniorenbed voor u. Wellicht is een laag/hoog bed passender of heeft u meer baat bij een seniorenledikant of standaard seniorenbed? Wij voorzien u hierbij tevens van matrasadvies. Hierbij wordt zowel de staat van uw bed als het matras uitvoerig gecontroleerd. Zo kan het zijn dat u naast een ander matras zelfs een nieuw bed behoeft. Dit maakt echter wel dat u straks geen last meer heeft van klachten en u een betere nachtrust te wachten staat.

Orthopedisch kussen

Behoeft u een orthopedisch kussen? Dan maken wij ook deze geheel op maat voor u. Hierbij brengen wij u graag een huisbezoek in Harderwijk, zodat wij kunnen vaststellen wat de kwaliteit van uw huidige kussen is en wat een betere optie is voor u. Hierna maken wij een kussen op maat. Als u last heeft van klachten, dan zullen deze hiermee snel verleden tijd zijn. Wilt u meer informatie? Neem dan vooral even contact op met onze adviseur, zodat deze u te woord kan staan.

Senioren gezellig in bed

Zet ons in voor uw matras of kussen in Harderwijk

Wenst u ons in te schakelen voor een nieuw matras of kussen in Harderwijk? Dan komen wij graag bij u langs om deze geheel op maat samen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak met onze experts, zodat uw klachten snel verleden tijd zijn. Bel ons via: 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Wij brengen dan snel een bezoek aan u in Harderwijk om u te voorzien van een passend kussen of matras.