Een persoonlijk matras in Heteren kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Heteren

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Geen slaapproblemen meer

Wanneer u veel last heeft van slaapproblemen kan het verstandig zijn om uw oude matras te vervangen voor een nieuw matras op maat. Oude en versleten matrassen zorgen namelijk voor onder andere nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in armen en benen en slapeloze nachten. Slaapt u in Heteren nog op een oud matras? Neem dan eens contact op met 123matrasadvies! Wij helpen u met het vinden van een matras op maat en laten het gewoon bij u thuis in Heteren bezorgen. Wilt u meer weten over onze matrassen, en het advies dat wij u kunnen bieden? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op.

Persoonlijk matras op maat

Wilt u ook uw slaapproblemen verhelpen door een nieuw matras te kopen? Dan bent u bij 123matrasadvies aan het juiste adres. Wij bezoeken u thuis in Heteren om u te adviseren over de verschillende matrassen die u kunt kopen. Wij zijn van mening dat geen enkele matras hetzelfde zou moeten zijn, omdat geen lichaam hetzelfde is! Tijdens ons bezoek in Heteren hebben we het dan ook over de slaapproblemen die u ervaart, en voeren we een slaapanalyse uit. Op basis van deze analyse maken we het matras op maat. Wanneer we u bezoeken in Heteren nemen we ook ons proefmatras mee. Zo krijgt u alvast een idee van het comfort van de matrassen van 123matrasadvies.

Kiezen voor een seniorenbed

Bij het ouder worden horen helaas ook enkele slaapproblemen. Dat hoef u natuurlijk niet klakkeloos te accepteren. Zo kunt u ervoor kiezen om een seniorenbed te kopen. Wij adviseren u wel om hiermee even te wachten totdat wij bij u in Heteren langs zijn geweest om te kijken of uw slaapproblemen niet opgelost kunnen worden met een nieuw matras. We merken namelijk dat veel mensen geld kunnen besparen door in plaats van een heel nieuw seniorenbed aan te schaffen, alleen een nieuw matras te kopen. Kiest u toch voor een seniorenbed? Dan adviseren wij u goed over deze beslissing, en stellen we een matras op maat samen dat voor uw nieuwe bed geschikt is.

Uw matras kopen bij 123matrasadvies

Gaat u vanuit Heteren in nieuw matras kopen bij 123matrasadvies? Dan krijgt u niet alleen een matras op maat, maar bent u ook verzekerd van de beste service. Wij adviseren u goed over alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw matras snel in Heteren bezorgd wordt. Ook wordt het oude matras weer meegenomen. De matrassen van 123matrasadvies zijn tot 100 dagen na aankoop inwisselbaar. Bent u niet tevreden, dan kunt u ze gewoon terugsturen.

Senioren gezellig in bed

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van matrassen kopen bij 123matrasadvies, of wilt u een matras op maat samenstellen? Bel dan 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Heteren.