Een matras op maat in Nijmegen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Nijmegen

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw matras op maat in Nijmegen door 123matrasadvies

Bent u in Nijmegen op zoek naar een nieuw matras? Neem voor een uitgebreid aanbod en advies op maat contact op met 123matrasadvies. Wij zijn ware experts in het leveren van diverse matrassen en kunnen u van een gedegen advies voorzien. Of u nu last heeft van rug- en nekklachten of slecht slaapt, met onze matrassen is dit snel verleden tijd! Bent u benieuwd wat wij u zoal te bieden hebben? Lees dan verder om meer te weten te komen over onze service of bel ons direct, zodat wij uw matras in Nijmegen kunnen verzorgen.

Uw persoonlijke matras

Met een slecht matras is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. U krijgt hierdoor niet enkel rug- en nekklachten, maar kunt ook last krijgen van hoofdpijn. Met een persoonlijk matras van 123matrasadvies is dit allemaal te voorkomen. Ieder matras heeft weer bepaalde voor- en nadelen, wat het lastig maakt zelf het juiste matras te vinden. Een matras dient namelijk geheel aan te sluiten bij uw lichaam. Gelukkig weten onze experts hier wel raad mee en kunnen zij vrijblijvend bij u in Nijmegen langskomen om bekijken wat het beste matras voor u is.

Huisbezoek in Nijmegen voor het beste matras

Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek in Nijmegen om u te voorzien van gedegen matrasadvies. Dit doen wij door goed naar uw wensen te luisteren en te identificeren of er sprake is van slaapproblemen. Hierbij voeren wij ook een slaapanalyse uit. Dit zorgt ervoor dat wij gemakkelijk kunnen vaststellen wat het ideale matras voor u is. Doordat wij een proefmatras meenemen gedurende onze huisbezoeken, heeft u ook de mogelijkheid meteen ons matras uit te proberen. Ideaal!

Ook voor seniorenbedden

Bij ons kunt u ook terecht voor een advies omtrent het ideale seniorenbed voor u en kunnen wij een passend matras voor u samenstellen. U kunt hierbij denken aan hoog/laag bedden, een seniorenledikant of seniorenbedden. Wij kunnen de staat van uw huidige bed controleren. Soms hoeft namelijk enkel het matras vervangen te worden, maar er zijn gevallen dat een ander bed meer gewenst is. Ook hiertoe geven wij advies aan huis in Nijmegen.

Orthopedisch kussen

Bent u op zoek naar een orthopedisch kussen? Dan bent u tevens hiervoor bij ons aan het juiste adres. Net als bij onze matrassen en seniorenbedden, komen wij bij u langs om de kwaliteit van uw kussen te controleren en een speciaal orthopedisch kussen voor u samen te stellen. Zo worden uw nek- en rugklachten voorgoed verleden tijd. Meer weten? Neem contact met ons op!

Senioren gezellig in bed

Plan een huisbezoek in Nijmegen in!

Wenst u ons uit te nodigen voor een huisbezoek in Nijmegen zodat wij het ideale matras of kussen voor u kunnen samenstellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Bel ons via
026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Bij 123matrasadvies bieden wij u in Nijmegen het beste matrasadvies op maat!