Een persoonlijk matras in Wageningen kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Wageningen

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Geen slaapproblemen meer

Wanneer u in Wageningen op een oud matras slaapt kan dat veel slaapproblemen veroorzaken. Zo heeft u wellicht last van nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in uw armen en benen en slapeloze nachten. De specialisten van 123matrasadvies staan u graag bij om dit soort problemen te verhelpen. Dat doen wij door persoonlijk slaapadvies, en het samenstellen van een matras op maat. Deze laten wij gewoon bij u thuisbezorgen in Wageningen. Wilt u meer weten, lees dan verder of neem meteen contact op met onze specialisten.

Matras op maat

Uw oude versleten matras vervangen door een nieuw matras op maat verlicht uw slaapproblemen in alle gevallen. Wij komen graag bij u in Wageningen langs om u te voorzien van een goed advies over onze matrassen. Aangezien elk lichaam anders is, werken wij nooit met een standaardmodel voor iedereen. Wij gaan met u in gesprek over de slaapproblemen die u ervaart. Vervolgens voeren we een slaapanalyse uit, wat de basis vormt voor een matras op maat. Dit matras past volledig bij uw lichaam. Wanneer we bij u in Wageningen langs komen nemen we ook een proefmatras mee. Dit matras geeft u alvast een idee van het comfort dat u krijgt wanneer u een matras zou kopen van 123matrasadvies.

Orthopedisch kussen

Denkt u erover om een matras te kopen van 123matrasadvies? Dan adviseren wij u graag over de combinatie van het matras op maat met een orthopedisch hoofdkussen. Ook dit kussen wordt volledig voor u op maat gemaakt. Het wordt afgestemd op uw lichaamsafmetingen, slaaphouding en de hardheid van uw matras. De vulling van het kussen bestaat uit traagschuim, wat zorgt voor een optimale ondersteuning van de ruggengraat. Deze wordt zo in een rechte lijn gehouden en nek- en hoofdpijn wordt verminderd. Ten slotte is de hoes van het kussen gemaakt van hypoallergeen Tencel, wat bovendien voor minder transpiratie tijdens het slapen zorgt.

Seniorenbed aanschaffen

Wanneer u ouder wordt en meer slaapproblemen gaat ervaren, zal u vast en zeker wel eens aangeraden zijn om een seniorenbed aan te schaffen. Wij adviseren u echter om daar nog even mee te wachten. Wanneer we bij u in Wageningen langskomen, bekijken we namelijk ook uw huidige slaapsituatie. In veel gevallen zien we dat het bed nog goed is, maar dat het matras voor problemen zorgt. U kunt dan dus geld besparen door uw huidige bed te houden en alleen een nieuw matras te kopen. Wilt u toch wel een seniorenbed aanschaffen? Dan kunnen wij u hierin ook adviseren, en een matras op maat samenstellen dat voor uw nieuwe bed geschikt is.

Senioren gezellig in bed

Contact opnemen

Zou u het advies van een van onze specialisten in Wageningen kunnen gebruiken? Wij komen graag langs om u meer te vertellen over een nieuw matras kopen. Neem contact met ons op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mail naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Wageningen!