Matras advies in Winterswijk

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Winterswijk

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw matras in Winterswijk geheel op maat gemaakt

Zoekt u een passend matras in Winterswijk? Bel voor een advies op maat en een persoonlijk matras direct naar 123matrasadvies. Onze matrassen maken wij geheel op maat. Tevens geven wij het beste matrasadvies. Hierin hebben wij al vele jaren ervaring. Heeft u slaapproblemen of vaak last van nek- en rugklachten? Wellicht slaapt u dan op een slecht matras. Wij kunnen een matras naar uw lichaam samenstellen, waardoor u minder snel last krijgt van klachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder, of neem direct contact op zodat wij bij u op huisbezoek in Winterswijk kunnen komen voor een controle van uw matras.

Matras op maat gemaakt

Als u op een oncomfortabel matras slaapt, heeft u vaker geen goede nachtrust. Dit maakt dat u sneller last krijgt van klachten, zoals nek- en rugklachten. Een op maat gemaakt matras rekent af met deze ongemakken. Het is echter niet eenvoudig het juiste matras te vinden, omdat deze geheel naar uw lichaam gevormd dient te zijn. Gelukkig kunnen onze experts een op maat gemaakt matras voor u samenstellen in Winterswijk wanneer zij u een bezoek brengen.

Huisbezoek in Winterswijk

Wanneer wij u een huisbezoek brengen in Winterswijk, controleren wij uw matras en geven wij u een passend matrasadvies. Wij luisteren naar uw verhaal en vragen of u last heeft van slaapproblemen. Hierbij wordt tevens een slaapanalyse bij u uitgevoerd. Op deze manier stellen wij eenvoudig een matras naar uw lichaam samen. Bij ons huisbezoek brengen wij ook een proefmatras mee, waardoor u ons product direct kunt uitproberen.

Seniorenbed advies

Bent u op zoek naar een seniorenbed voor in Winterswijk? Ook dan kunnen wij u advies geven. Wij geven advies omtrent het beste bed voor u. Misschien heeft u baat bij een laag/hoog bed, een seniorenledikant of een standaard seniorenbed. Ook geven wij hierbij matrasadvies. We controleren zowel de staat van uw bed als van uw matras. Het kan namelijk zijn dat u naast een nieuw matras zelfs een ander bed nodig heeft. Hierdoor heeft u straks geen last meer van eventuele klachten en heeft u een heerlijke nachtrust.

Orthopedisch kussen

Heeft u een orthopedisch kussen nodig? Dit kunnen wij op maat voor u maken. Hierbij komen wij graag bij u langs in Winterswijk om de kwaliteit van uw kussen vast te stellen, waarna wij een kussen op maat voor u maken. Dit zorgt ervoor dat klachten zich niet snel meer zullen voordoen. Wenst u meer te weten? Bel dan vooral even met onze adviseur. Hij of zij staat u graag te woord.

Senioren gezellig in bed

Zet ons in voor uw matras of kussen in Winterswijk

Wilt u ons in Winterswijk inzetten voor een controle van uw matras of kussen? Dan stellen wij graag een kussen of matras op maat voor u samen. Bel ons vandaag nog om onze hoogwaardige producten te ontdekken en maak een afspraak via:026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Spoedig komen wij dan naar Winterswijk om ook u te voorzien van een optimaal matras of kussen.