Matras advies in Zevenaar

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Zevenaar

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Einde maken aan uw slaapproblemen

Het slapen op een oud matras kan zorgen voor slaapproblemen zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn, tintelingen in armen en benen en slapeloze nachten. Vervang daarom tijdig uw matras in Zevenaar door een matras op maat van 123matrasadvies. Wij staan u graag bij met het adviseren over uw nieuwe matras, dat u gewoon in Zevenaar kunt laten bezorgen. Meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact op met onze specialisten.

Matras op maat

Uw slaapproblemen kunt u verlichten door het oude matras te vervangen door een nieuw model. De specialisten van 123matrasadvies komen graag bij u in Zevenaar langs om u te informeren over de mogelijkheden. Omdat geen lichaam gelijk is, zou ook geen matras gelijk moeten zijn. Wij gaan daarom met u in gesprek over uw slaapproblemen, en voeren een persoonlijke slaapanalyse uit. Op basis daarvan wordt een volledig persoonlijk matras op maat samengesteld. Als we bij u in Zevenaar langskomen nemen we een proefmatras mee, zodat u alvast een idee heeft van het comfort van de matrassen van 123matrasadvies.

De matrassen van 123matrasadvies

Bij 123matrasadvies hebben we de mogelijkheid om matrassen op maat samen te stellen omdat we ze laag voor laag opbouwen:

  • De toplaag is gemaakt van visco elastisch traagschuim dat zich naar uw lichaam vormt. Het houdt zo de wervelkolom in een natuurlijke positie.
  • De middenlaag is voor iedereen anders, want het materiaal dat gebruikt wordt hangt af van uw lichaam. Zo heeft u de perfecte ondersteuning
  • De bodemlaag bestaat uit koudschuim dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen.
Senioren gezellig in bed

Matras kopen bij 123matrasadvies

Denkt u erover om in Zevenaar een matras te kopen bij 123matrasadvies, dan bent u niet alleen gegarandeerd van een matras op maat, maar ook van de beste service. Zoals gezegd komen we persoonlijk bij u langs om u te adviseren over de matrassen. Kiest u er dan voor om een matras te kopen, dan komen we het matras in Zevenaar bezorgen en nemen we uw oude matras of ledikant weer mee. De matrassen van 123matrasadvies zijn tot 100 dagen na de aankoop inwisselbaar. Bent u niet tevreden, dan kunt u het matras dus gewoon terugsturen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over een matras kopen bij 123matrasadvies, of wilt u een afspraak plannen voor een matras op maat? Dan neemt u eenvoudig contact op door te bellen naar 026-2005105 of een mailtje te sturen naar info@123matrasadvies.nl. 123matrasadvies is uw partner voor een matras op maat in Zevenaar.