Kies de matras die bij u past

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Hoe werkt ons matras advies?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Matras vergelijken voor uw aankoop

Wordt u ‘s morgens moe wakker met nek- en rugklachten? Dat kan liggen aan uw matras! Wanneer die niet geschikt is voor uw lichaam kan dat veel problemen veroorzaken. Het wordt dus tijd voor een nieuw matras. Een matras kiezen is echter geen makkelijke taak. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Wanneer u een matras gaat vergelijken is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen lichaam. Daarom bieden de experts van 123matrasadvies professionele adviezen over de koop van een nieuw matras. Lees hieronder verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Doe de matras test

Er zijn veel verschillende soorten lichamen, die elk profiteren van een ander type matras. Doe daarom de matras test om te kijken welke het beste bij u past. Als u in deze korte vragenlijst aangeeft welke klachten u voor, tijdens en na het slapen ervaart krijgt u via de mail een persoonlijk advies dat u kan helpen met uw nieuwe matras kiezen. Ook kunt u de resultaten gebruiken om uw matras te vergelijken met nieuwe modellen. Komt u er zelf toch niet uit? Dan komen wij graag bij u langs om een gratis en vrijblijvende matras test bij u thuis uit te voeren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een matras op maat

Wanneer we bij u langs komen zullen we kijken wat een matras op maat voor u kan betekenen. We luisteren eerst goed naar de problemen die u ervaart, en doen vervolgens een grondige slaapanalyse. Op basis hiervan kunnen we u adviseren over de aankoop van een matras. U kunt de matrassen van 123matrasadvies ook meteen testen, omdat we altijd een proefmatras meenemen. Dit is natuurlijk heel handig als u het matras wilt vergelijken. Onze matrassen zijn altijd opgebouwd uit drie delen:

  1. Bodemlaag: een laag koudschuim dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen.
  2. Middenlaag: deze wordt op uw behoeften afgestemd na de matras test en is dus voor iedereen anders.
  3. Toplaag: deze bestaat uit visco elastisch traagschuim dat zich naar uw lichaam vormt en ervoor zorgt dat uw wervelkolom in een natuurlijke positie blijft.
Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij een goed matras kiezen? Neem dan contact op met de experts van 123matrasadvies. Dat kan telefonisch door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u om een matras te kiezen dat bij uw lichaam past!