Orthopedisch hoofdkussen

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Voor de juiste ondersteuning van uw hoofd

Een orthopedisch hoofdkussen draagt bij aan uw slaapcomfort en de kwaliteit van uw nachtrust. Het kussen voorkomt nekklachten, rugklachten en schouderklachten en zorgt voor een goede, ergonomische slaaphouding. Ons hoofdkussen is gemaakt van traagschuim met een hoes van Tencel. Dit is een natuurlijke, ecologische vezel die aanvoelt als zijde. Tencel ventileert beter dan katoen, waardoor uw kussen altijd fris aanvoelt. Wij zorgen ervoor dat uw orthopedische hoofdkussen altijd aansluit bij uw slaapwensen. Het kussen draagt hier aan bij in drie stappen:

1. Maatwerk

Wij voeren een eenvoudige meting uit. Hierdoor kunnen wij het kussen volledig afstemmen op uw lichaamsafmeting, slaaphouding en de hardheid van uw matras.

2. Vulling

De vulling van het kussen bestaat uit traagschuim. Traagschuim zorgt voor een perfecte drukverdeling, waardoor uw nek optimaal wordt ondersteund en uw ruggengraat in één rechte lijn ligt. Deze houding zorgt voor minder nek- en hoofdpijn.

3. Hoes

De hoes van het kussen bestaat uit Tencel en biedt een optimale ventilatie die zorgt voor minder transpiratie tijdens het slapen. Door het gelijkmatig opnemen van overtollig vocht kunnen bacteriën en huisstofmijt zich niet vermenigvuldigen op de hoes. De hoes is volledig afritsbaar en wasbaar op 60 graden.

Alleen een goed kussen is niet genoeg!

Een orthopedisch hoofdkussen biedt veel ondersteuning. Voor de beste nachtrust is dit alleen niet genoeg. Met een matras-op-maat bent u verzekerd van de juiste slaaphouding en dus een betere nachtrust. Benieuwd hoe wij ons matras speciaal voor u op maat maken? Bekijk op:

Hoe werkt het?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]