Orthopedisch kussen kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij helpen u aan een passend orthopedisch kussen

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een kussen op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw kussen of matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende kussen en/of matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde kussen of matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe kussen en/of matras, vragen wij u of dit bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Een goede ondersteuning

Wanneer u in de ochtend wakker wordt met nek- rug of schouderklachten kan dit heel goed aan uw hoofdkussen liggen. Veel mensen onderschatten namelijk de positieve effecten die een hoofdkussen op maat kan hebben. Bij 123matrasadvies kunt u terecht voor een orthopedisch kussen dat precies bij uw lichaam past. Voor meer informatie leest u hieronder verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Hoofdkussen op maat

Uw slaapproblemen zijn verleden tijd wanneer u een hoofdkussen op maat koopt bij 123matrasadvies. Wij stellen uw kussen namelijk in drie stappen samen:

  1. Metingen: uw kussen op maat wordt volledig afgestemd op uw lichaamsafmeting, slaaphouding en de hardheid van uw matras.
  2. Vulling: het orthopedisch kussen wordt gevuld met traagschuim. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning van uw ruggengraat, waardoor deze in een rechte lijn gehouden wordt. Dit vermindert nek- en hoofdpijn.
  3. Hoes: de hoes van het kussen bestaat uit Tencel, wat zorgt voor minder transpiratie tijdens het slapen.

De Tencel hoes

Om het kussen op maat van 123matrasadvies zit altijd een Tencel hoes. Tencel is een natuurlijk ecologisch vezel dat aanvoelt als zijde. Omdat het meer vocht opneemt dan katoen, en dit vervolgens ook veel sneller weer afstaat, ventileert het zeer goed. Het hoofdkussen voelt dan ook altijd fris aan. Bovendien voorkomt het zo bacteriegroei en huisstofmijt. Was de hoes regelmatig op 60 graden en uw orthopedisch kussen zal lange tijd meegaan.

Alleen een kussen is niet genoeg

Wanneer u helemaal af wilt van uw slaapproblemen is alleen een orthopedisch kussen niet genoeg. Als u nog op een oud matras slaapt zal u de klachten blijven houden. Onze experts van 123matrasadvies komen graag bij u langs om u gratis en vrijblijvend advies te geven over de aanschaf van een nieuw matras dat speciaal op maat gemaakt is voor uw lichaam. Uw oude matras halen we kosteloos weer op nadat uw nieuwe model bezorgd is. Combineer het matras met een hoofdkussen op maat, en u zult geen last meer hebben van slapeloze nachten.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Bent u op zoek naar een orthopedisch kussen dat voor u op maat gemaakt is, en uw lichaam dus perfect ondersteund? Dan bent u bij 123matrasadvies aan het juiste adres. Bel voor meer informatie 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten voorzien u van het perfecte orthopedisch kussen op maat.