Over ons

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Goed slapen op een passend matras

Wij zien regelmatig dat mensen slapen op een matras dat niet goed past bij hun lichaam en slaaphouding. Hierdoor ervaren veel mensen klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan niet goed kunnen slapen, last hebben van de rug bij het wakker worden, moeilijk in slaap kunnen komen enzovoorts. Dit soort klachten worden vaak veroorzaakt doordat de meeste matrassen zijn gebaseerd op “gemiddelden”, terwijl toch ieder mens een uniek lichaam heeft!

Wij willen dat iedereen goed kan slapen en weten zeker dat dit het best lukt als u slaapt op een matras dat helemaal op maat aansluit bij uw eigen lichaam en uw unieke slaapwensen. Omdat de meeste matrasaanbieders hier geen rekening mee houden, zijn wij begonnen met 123matrasadvies. Ons doel is om iedereen via onze persoonlijke aanpak te helpen met een goede en comfortabele nachtrust, waardoor u ‘s morgens uitgerust en fit uw bed uit komt.

André Kuiper

André Kuiper

Ik ben André Kuiper en oprichter van 123matrasadvies. Ik geef al sinds 1994 persoonlijk slaapadvies en vind de effecten die een goed matras op iemand hebben na al die jaren nog steeds fascinerend. We letten op ons eten, zorgen dat we genoeg bewegen, maar we onderschatten vaak hoeveel effect goed en gezond slapen op ons dagelijks leven heeft.

Soms slaapt iemand al meer dan tien jaar op hetzelfde matras. Behalve dat het matras dan bijna geen ondersteuning meer biedt, is het niet erg hygiënisch en niet goed voor de gezondheid. Ongezond slapen wordt vaak erg onderschat.

Ik wil graag dat iedereen goed kan slapen en weet zeker dat dit het beste lukt wanneer een matras speciaal op maat is gemaakt. Hierom ben ik begonnen met 123matrasadvies om iedereen te helpen met een zo goed en comfortabel mogelijke nachtrust.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]