Een matras tegen rugklachten

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij helpen u van uw rugklachten af

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Rugklachten verleden tijd

Heeft u veel last van rugklachten? Dat kan heel goed komen doordat u de nacht doorbrengt op een oud of slecht matras! De matrassen van 123matrasadvies zijn speciaal ontworpen om rugklachten te voorkomen. Standaard matrassen hebben elk hun voor- en nadelen, maar de matrassen van 123matrasadvies worden geheel voor u op maat gemaakt. Zo krijgt u een matras tegen de rugpijn die u ervaart, en die dus ook specifiek is gebaseerd op uw lichaam. Wilt u meer weten over een matras voor rugklachten van 123matrasadvies? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Matras tegen rugpijn

Zoals gezegd kan een goed matras tegen rugpijn u heel wat rugklachten besparen. Bovendien heeft u met een matras van 123matrasadvies geen last meer van slapeloze nachten, nek- en hoofdpijn, en tintelingen in uw armen en benen. Kortom, een goed matras kan u heel wat zorgen voorkomen. Vul op onze site eens de test voor slaapproblemen in. U geeft aan waar u last van heeft, en wij geven u een persoonlijk advies voor een matras om deze rugklachten te voorkomen. Komt u er zelf niet uit, of wilt u graag wat meer advies van onze experts? Dan komen wij graag bij u thuis langs.

Uw matras op maat

Wanneer u erover denkt om een matras tegen rugpijn bij 123matrasadvies te kopen, komen wij bij u thuis langs voor gratis en vrijblijvend advies. We bespreken eerst welke rugklachten u ervaart, en voeren op basis hiervan een grondige slaapanalyse uit. Deze analyse zal leiden tot een matras tegen rugpijn op maat. De matrassen van 123matrasadvies bestaan altijd uit drie onderdelen:

  1. Bodemlaag: een laag van koudschuim die u voorziet van stevigheid en stabiliteit.
  2. Middenlaag: deze laag wordt precies afgesteld op uw lichaam, en de rugklachten die u ervaart.
  3. Toplaag: door het gebruik van visco elastisch traagschuim vormt deze laag zich precies naar uw lichaam.

Als we bij u thuis langskomen om uw matras voor rugklachten te bespreken, nemen we altijd ons proefmatras mee, zodat u zelf kunt ervaren hoe comfortabel de matrassen van 123matrasadvies zijn.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Wilt u een speciaal matras voor uw rugklachten? Of wilt u eerst een gratis en vrijblijvend advies over onze matrassen van de experts van 123matrasadvies bij u thuis? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Met een matras tegen rugpijn van 123matrasdavies zijn uw rugklachten verleden tijd!