Schotelbodem bed kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een schotelbodem bed op maat

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een schotelbodem bed op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Advies voor schotelbodem bedden

Heeft u veel last van slaapproblemen? Dat kan verschillende redenen hebben, waaronder een slechte bedbodem of matras. Een schotelbodem is de ideale vervanging van uw ouderwetse lattenbodem, die u bovendien veel meer steun biedt. Combineer de schotelbodem met een goed matras op maat, en u bent af van die vervelende slaapproblemen. Bij 123matrasadvies maken we een persoonlijk matras voor u dat uw lichaam optimaal ondersteunt. Wilt u meer weten over een schotelbodem bed met een matras op maat? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Wat is een schotelbodem?

De schotelbodem is de opvolger van de traditionele lattenbodem. Bij schotelbodem bedden wordt het lichaamsgewicht altijd perfect op de schotels verdeeld. De schotels hebben een groot raakvlak met het matras zodat de schotelbodem zorgt voor een betere en gelijkmatigere ondersteuning. Bij schotelbodem bedden zit er tussen de schotels open ruimte, waardoor ze een veel betere isolatie en vochtregulatie hebben dan de traditionele lattenbodems. Bovendien is een schotelbodem geheel verend en soepel. Bij andere lattenbodems is dat alleen het middelste deel.

Schotelbodem bed combineren met matras

Natuurlijk heeft u naast een schotelbodem ook een goed matras nodig om lekker te kunnen slapen. De matrassen van 123matrasadvies worden geheel op uw lichaam afgestemd, waardoor u verzekerd bent van de beste ondersteuning. Het gewicht wordt goed over uw lichaam verdeeld waardoor bepaalde spieren niet extra belast raken. Bovendien zorgt deze ondersteuning ervoor dat u geen nek- of rugklachten meer ervaart, wakker wordt met hoofdpijn of tintelingen in uw armen en benen voelt.

Matrassen van 123matrasadvies

Bij 123matrasadvies informeren we u niet alleen over het schotelbodem bed, maar maken we ook uw perfecte matras op maat. We komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een gesprek over de slaapproblemen die u ervaart, en we voeren een slaapanalyse uit. Op basis hiervan maken we een matras dat perfect bij uw lichaam past. Bij ons huisbezoek nemen we altijd een proefmatras mee zodat u meteen kunt ervaren hoe comfortabel de matrassen van 123matrasadvies zijn.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Wilt u meer weten over de matrassen van 123matrasadvies, of wilt u informatie over een schotelbodem bed bij u thuis? Neem dan eenvoudig contact op om een afspraak in te plannen. Dat kan telefonisch via 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten helpen u graag met advies over een schotelbodem bed met een matras op maat.