Seniorenbed kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een seniorenbed op maat

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een bed met matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Advies over seniorenbedden van 123matrasadvies

Wanneer u een jaartje ouder wordt, krijgt u wellicht last van verschillende slaapproblemen. Pech gehad, dat hoort er nu eenmaal bij! Daar geloven we bij 123matrasadvies niet in. Met een seniorenbed en een matras op maat kunt u gewoon genieten van een heerlijke nachtrust. Wilt u meer weten, lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Waarom een seniorenbed?

Wanneer u wat ouder wordt, is het mogelijk dat u wat vaker last krijgt van pijn en ongemakken. Seniorenbedden zijn speciaal ontwikkeld om comfort te bieden en het uw lichaam wat gemakkelijker te maken. Zo is een hoog/laag bed bijvoorbeeld wat hoger zodat het in- en uitstappen makkelijker is aangezien uw lichaam wellicht wat stijver is.

Goed matras in plaats van een seniorenbed kopen

Een seniorenbed kopen is voor iedereen anders, en hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie. In veel gevallen is het bestaande bed nog prima, maar kunt u wel baat hebben bij een nieuw matras. Denkt u erover een seniorenbed te kopen? Neem dan eens contact op met onze specialisten. Wij komen bij u langs om een gratis en vrijblijvende slaapanalyse uit te voeren. Wellicht kunt u kosten besparen door, in plaats van een seniorenbed te kopen, uw matras te vervangen. Bij 123matrasadvies stellen we graag een matras op maat voor u op. Wilt u toch een seniorenbed? Dan kijken we samen welke het beste bij u past.

Matras op maat

De matrassen op maat van 123matrasadvies worden altijd helemaal afgesteld op uw lichaam. Al onze matrassen bestaan uit drie delen:

  1. Bodemlaag: een laag van koudschuim dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit.
  2. Middenlaag: deze wordt volledig op uw lichaam afgesteld, en is dus voor iedereen anders. Dit in tegenstelling tot een seniorenbed, wat een standaard model is.
  3. Toplaag: de bovenste laag is een laag van visco elastisch traagschuim dat zich volledig naar uw lichaam vormt, waardoor uw wervelkolom in de juiste positie blijft.

Wanneer we een afspraak bij u thuis maken nemen we altijd ons proefmatras mee, zodat u zelf kunt ervaren hoe comfortabel deze zijn.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Overweegt u een seniorenbed te kopen? Neem contact op en 123matrasadvies ondersteunt u met het vergelijken van verschillende seniorenbedden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten helpen u bij het kiezen van een seniorenbed dat perfect geschikt is voor uw lichaam.