Seniorenboxspring kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een seniorenboxspring op maat

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een boxspring op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Advies over seniorenboxsprings

Wanneer u ouder wordt krijgt u helaas steeds meer te maken met slaapproblemen die u voorheen niet had. Wellicht heeft u daarop wel eens te horen gekregen dat u dit maar moet accepteren. Daar geloven we bij 123matrasadvies niet. Wij weten dat een goede seniorenboxspring en een persoonlijk matras een wereld van verschil kunnen maken. Wilt u hierover meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Waarom een seniorenboxspring kopen?

De slaapproblemen van het ouder worden kunnen flink verlicht worden door de aankoop van een seniorenboxspring. Seniorenboxsprings worden speciaal ontwikkeld, zodat het lichaam in de nacht zo min mogelijk belast wordt en goed kan herstellen. Ze bieden extra comfort en zorgen voor een verlichting van de druk op de spieren. Ook zijn ze een stuk hoger waardoor u makkelijker in en uit kunt stappen als uw lichaam met de jaren wat stijver geworden is.

Een goed matras in plaats van seniorenboxsprings

Een seniorenboxspring kan dus de perfecte oplossing zijn voor uw slaapproblemen. Maar wij raden het u ook zeker aan om eens te kijken naar uw huidige matras. In veel gevallen is een vervanging van het matras door een model op maat al genoeg om uw slaapproblemen te verhelpen. Dan bespaart u dus op de kosten van een seniorenboxspring kopen. Wij stellen graag een persoonlijk matras voor u op om uw slaapproblemen te verlichten en te zorgen voor een betere nachtrust.

Matras samenstellen

Een matras op maat stellen we bij 123matrasadvies samen aan de hand van een huisbezoek. Wij komen bij u langs en voeren een gesprek over uw slaapproblemen. Ook kijken we naar uw huidige bed en matras. Op basis van deze informatie voeren we een grondige slaapanalyse uit, die leidt tot een matras op maat. Tijdens deze afspraak kunt u zelf het comfort van de matrassen van 123matrasadvies ervaren, want we nemen altijd een proefmatras mee. Wilt u na ons gratis en vrijblijvend bezoek toch een seniorenboxspring kopen? Dan adviseren we u over de modellen zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen.

Senioren gezellig in bed

Contact opnemen

Denkt u erover om een seniorenboxspring te kopen? Neem dan contact op met 123matrasadvies voor ons betrouwbaar advies over de verschillende seniorenboxsprings. Ook voeren we een slaapanalyse uit die leidt tot een persoonlijk matras volledig afgesteld op uw lichaam. Bel 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten helpen u graag wanneer u overweegt een seniorenboxspring te kopen.