Seniorenledikant kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een seniorenledikant op maat

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een seniorenledikant op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Advies over seniorenledikanten

Bij het ouder worden horen helaas in veel gevallen ook verschillende slaapklachten. U heeft vast wel eens als advies meegekregen om gewoon maar een slaappilletje te nemen en het te accepteren. Daar geloven we bij 123matrasadvies niet in. Met een seniorenledikant en een goed matras kunt u namelijk ook gewoon genieten van een goede nachtrust. Wilt u meer weten? Lees dan verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten voor een persoonlijk matrasadvies.

Waarom een seniorenledikant kopen?

Wanneer u ouder wordt gaat u helaas steeds meer lichamelijke problemen ervaren. Seniorenledikanten zijn speciaal ontwikkeld om deze problemen zo veel mogelijk te verminderen. Ze bieden extra comfort en maken het uw lichaam wat makkelijker. Een hoog/laag bed zorgt er bijvoorbeeld voor dat u makkelijker in en uit kunt stappen aangezien uw lichaam met ouderdom wellicht wat stijver is.

Goed matras in plaats van seniorenledikanten

Of een seniorenledikant kopen voor u een goed idee is ligt geheel aan uw persoonlijke situatie. We raden u echter wel aan om ook eens goed naar uw matras te kijken. Vaak is het huidige bed namelijk nog steeds prima, maar is het matras aan vervanging toe. Op die manier bent u af van uw slaapproblemen, zonder de extra kosten die seniorenledikanten kopen met zich meebrengt. Bij 123matrasadvies stellen we graag een matras op maat voor u op.

Matras op maat samenstellen

Zoals gezegd bieden we bij 123matrasadvies altijd een matras op maat. Dit stellen we samen door bij u langs te komen en eerst een informatief gesprek met u te voeren over uw slaapproblemen. Op basis daarvan voeren we een grondige slaapanalyse uit. Deze informatie gebruiken we vervolgens om een matras op maat te maken. Tijdens onze afspraak nemen we ook altijd een proefmatras mee, zodat u kunt ervaren hoe comfortabel de matrassen van 123matrasadvies zijn. Dit bezoek is altijd volledig gratis en vrijblijvend. Wilt u achteraf toch nog een seniorenledikant kopen? Dan geven wij u goed advies zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen.

Opbouw van onze matrassen

Een matras van 123matrasadvies bestaat altijd uit drie lagen:

  • Bodemlaag: deze laag van koudschuim zorgt voor stevigheid en stabiliteit.
  • Middenlaag: omdat deze volledig op uw lichaam afgesteld wordt is deze voor iedereen anders. Dit is in tegenstelling tot standaard seniorenledikanten, waar iedereen voorzien wordt van hetzelfde model.
  • Toplaag: de bovenste laag van onze matrassen is gemaakt van visco elastisch traagschuim dat zich naar uw lichaam vormt en ervoor zorgt dat u wervelkolom in de juiste positie blijft.
Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Overweegt u om een seniorenledikant te kopen? Wanneer u contact opneemt met 123matrasadvies geven we betrouwbaar advies over de verschillende seniorenledikanten. Ook stellen we een persoonlijk matras op maat voor u op. U kunt ons bellen via 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten helpen u graag wanneer u een seniorenledikant wilt kopen.