Een matras tegen slaapproblemen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
 • Gratis advies van een slaapspecialist
 • Uitgebreide slaap analyse
 • Inzicht in het perfecte matras voor u
 • 100 dagen proefslapen

Wij helpen u van uw slaapproblemen af in 3 stappen

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Slaapproblemen voorkomen

Slaapproblemen zijn niet simpelweg een onderdeel van het ouder worden, maar kunnen in veel gevallen voorkomen worden met een goed matras. Bij 123matrasadvies vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van een matras voor slaapproblemen, waardoor u weer een goede nachtrust kunt ervaren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Matras voor slaapproblemen

Met een goed matras voor slaapproblemen heeft u gegarandeerd een stuk minder last van de vervelende ongemakken die u ervaart met uw oude matras. Zo kunt u met een matras op maat van 123matrasadvies onder andere de volgende klachten voorkomen:

 • Pijn in uw nek en rug
 • Hoofdpijn
 • Tintelingen in armen en benen
 • Slecht in slaap komen
 • Veel wakker worden in de nacht

Een speciaal matras voor slaapproblemen biedt niet alleen veel stevigheid, maar past zich tegelijkertijd ook aan uw lichaam aan. Hiermee kan de druk herverdeeld worden, zodat er geen drukpunten in uw lichaam meer zijn. De slaapproblemen kunnen dus voorkomen worden door uw spieren zo min mogelijk te belasten, waardoor ze in de nacht goed kunnen herstellen.

Persoonlijk matras op maat

Zou u graag een matras op maat willen waarmee uw slaapproblemen verleden tijd zijn? De specialisten van 123matrasadvies komen graag bij u langs om u gratis en vrijblijvend advies te bieden. Zo beginnen we met een gesprek om uw slaapproblemen in kaart te brengen. Vervolgens voeren we op basis hiervan een slaapanalyse uit. Daarna stellen we uw persoonlijk matras samen. Dit matras bestaat altijd uit drie lagen:

 1. Bodemlaag: deze wordt gemaakt van koudschuim voor stevigheid en stabiliteit.
 2. Middenlaag: een laag die precies op uw lichaam afgestemd wordt op basis van de slaapproblemen die u ervaart. Deze is dus voor iedereen anders.
 3. Toplaag: met het visco elastisch traagschuim vormt deze laag zich precies naar uw lichaam, waardoor uw wervelkolom altijd in een natuurlijke positie blijft.

Wanneer we bij u langs komen nemen we altijd ons proefmatras mee, zodat u het gemak direct zelf kunt ervaren.

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Wilt u ook een speciaal matras voor uw slaapproblemen van 123matrasadvies? Of wilt u eerst een gratis en vrijblijvend advies? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten voorzien u graag van een matras waarmee al uw slaapproblemen verleden tijd zijn!