Thuisadvies

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Waarom thuisadvies?

Bij 123matrasadvies geloven wij in thuisadvies. Wanneer we bij u thuis komen, nemen we de tijd en de rust om goed naar uw verhaal te luisteren en op basis hiervan een perfect passend matras voor u samen te stellen. Wij geloven dan ook dat een goed matras op maat voor u niet zonder een persoonlijk advies kan worden samengesteld. Want: hoe persoonlijk kan een advies zijn, als het wordt gemaakt op basis van een standaard vragenlijst, zoals zo vaak gebeurt bij bedrijven die matrassen verkopen? Wij vinden het belangrijk dat er echt goed naar u geluisterd wordt, zodat u advies ontvangt over een matras dat perfect bij uw lichaam past.

Een afspraak plannen we altijd samen in en altijd op een tijdstip naar uw voorkeur. U hoeft er het huis niet voor uit en wij kunnen direct de staat van uw huidige bed controleren. Wij zien namelijk dat onderdelen van bedden vaak nog uitstekend gebruikt kunnen worden. Waarom een heel nieuw bed aanschaffen als alleen het vervangen van het matras voldoende is om u weer lekker te laten slapen? Zonde om onnodig extra geld uit te geven, toch?

Zo gaan wij te werk

Voordat wij bij u thuis komen, plannen we altijd eerst samen een afspraak in. Dit doen we op een dag en tijdstip dat u goed uitkomt.

Tijdens de afspraak kijken we welke ongemakken u ervaart tijdens of na het slapen. U vertelt uw verhaal en wij stellen u vervolgens de juiste vragen om een matras op maat te kunnen samenstellen.

Vervolgens onderzoeken wij de staat van uw huidige matras. We kijken wat er goed is aan het matras en daarnaast inventariseren we verbeterpunten. We doen wat kleine testjes en delen op basis hiervan onze bevindingen met u.

Wij leggen u uit hoe ons slaapsysteem werkt. U kunt dit zelf ervaren op een testmatras, die wij meenemen tijdens ons bezoek bij u thuis. Op basis van uw lichaam en wensen meten wij op maat het matras bij u aan.

We hebben nu bekeken hoe u slaapt en wat de staat is van uw huidige matras. Via ons testmatras hebt u zelf ervaren hoe ons slaapsysteem ligt. Op basis van al deze punten doen wij u een voorstel voor een matras op maat, dat perfect aansluit bij uw wensen en lichaam. In dit voorstel bespreken we o.a. de prijs en garantie.

We nemen samen rustig door wat we besproken hebben. Wat is precies het probleem, wat is de oplossing etc. We zetten alles wat is afgesproken op papier en u krijgt hier altijd een kopie van. Het advies dat u van ons krijgt is geheel vrijblijvend; u heeft alle vrijheid om wel of geen gebruik te maken van ons slaapsysteem.

Als u besluit om gebruik te maken van ons slaapsysteem, dan maken we een afspraak voor de levering van uw matras. Dit matras ontvangt u altijd binnen twee weken en het wordt geleverd op een dag en tijdstip naar uw voorkeur. Uw nieuwe matras wordt gratis thuisbezorgd en als u wilt kunnen wij uw oude matras direct voor u meenemen. Het nieuwe matras wordt voor u geïnstalleerd, zodat u niets hoeft te doen, behalve heerlijk slapen. U heeft 100 dagen omruilgarantie en hoeft pas te betalen bij levering. Na drie maanden nemen wij contact met u op om te kijken of u tevreden bent met uw nieuwe matras. Zo nodig kunnen wij de matras aanpassen.

André Kuiper

André Kuiper

Zo help ik u met een goede nachtrust!

Door goed naar uw verhaal te luisteren en de huidige situatie te bekijken, geven wij u altijd advies op maat. U ontvangt bij ons een matras dat speciaal voor uw lichaam is samengesteld.

Heeft u bijvoorbeeld last van uw schouder? Dan zorgen wij ervoor dat uw matras hier speciale voering krijgt, zodat u comfortabeler op uw schouder kunt liggen. Bij een standaard matras zijn deze mogelijkheden er niet. U zult er nooit zo goed op slapen als op een matras dat speciaal voor u en uw lichaam is ontwikkeld.