Nooit meer moe wakker worden?

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een persoonlijk matras helpt bij vermindering van rugklachten

Heeft u last van rugklachten? Dan bent u helaas niet de enige. Helaas hebben veel mensen last van lage rugpijn, ook wel spit genoemd. Deze klachten worden veelal veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding of een verkeerd matras. Een matras voor rugklachten biedt gelukkig uitkomst. 123Matrasadvies vertelt u graag hoe u rugklachten kunt voorkomen met het juiste matras. Lees verder!

Hoe werkt het?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

2. THUISADVIES

3. GOED SLAPEN

De voordelen van een persoonlijk matras

Wanneer het matras te hard of te zacht is voor uw lichaam zult u tijdens het slapen een onnatuurlijke houding aannemen en dat werkt rugklachten in de hand. Een goede slaaphouding voorkomt nek- en rugklachten en kan deze in sommige gevallen zelfs verhelpen! Een goede slaaphouding bereikt u door een matras met goede drukverdeling en ondersteuning. Een persoonlijk matras sluit perfect aan bij uw lichaam en zorgt daarom dat u ‘s ochtends fit wakker wordt.

Een goed matras, de juiste ondersteuning

Een goed matras geeft uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. Waar een goed matras aan moet voldoen, dat is voor iedereen verschillend. Daarom is het verstandig om een gratis matrascheck aan te vragen via 123matrasadvies.nl om zo te kijken welk matras het meest geschikt is voor u. Wij letten bij zo’n advies onder andere op de volgende punten:

  • Uw slaaphouding
  • Eventuele slaapproblemen
  • Uw geslacht, leeftijd en gewicht
  • Uw persoonlijke voorkeuren

matras voor rugklachten

Tips tegen rugklachten

Naast de keuze voor een goed matras, zijn er nog andere dingen die u kunt doen om uw rugklachten te verminderen. Heeft u last van rugklachten? Probeer dan bijvoorbeeld om in een andere houding te slapen en kies voor een goed hoofdkussen om uw slaaphouding te corrigeren. Ook een kussen onder de rug, knieën of tussen de knieën en de ellebogen kan de rugklachten verminderen. Blijven de klachten aanhouden? Ga dan langs bij uw huisarts of de fysiotherapeut.

Een persoonlijk matras van 123matrasadvies

Wilt u graag uw rugklachten verminderen met een persoonlijk matras van 123matrasadvies? Wilt u misschien eerst een matrascheck laten uitvoeren? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! Via het contactformulier hier op de site laat u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achter. Ook via de live chat op de site zijn wij gemakkelijk te bereiken. Liever telefonisch contact? Bel dan: 026-2005105. Een matras tegen rugklachten vindt u bij 123matrasadvies.