U bent uniek, een goed matras dus ook!

A

ls u op zoek bent naar een nieuw matras, dan hebt u waarschijnlijk wel gezien dat er ontzettend veel verschillende matrassen bestaan. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Dit maakt het erg moeilijk om een keuze te maken voor het matras dat het beste bij u past. Online zijn de mogelijkheden eindeloos, in een winkel misschien weer wat beperkter. Bij 123matrasadvies krijgt u advies van onze slaapexpert over uw slaapgedrag en welk matras daar het best bij past. Een matras dat 100% bij u past is zonder goed advies niet gemakkelijk te vinden. Een matras kiezen kan dus een hele opgave zijn.

Welk matras moet ik kiezen?

D

oor al die keuzemogelijkheden in matrassen kunnen wij ons goed voorstellen dat het allemaal best onoverzichtelijk kan worden. Het is niet voor niets dat we er bij onze matrassen de tijd voor nemen om u te helpen. Als wij voor iemand een matras samenstellen, dan zijn er een aantal punten waar wij rekening mee houden. Als u op zoek bent naar een matras raden wij u aan hier ook rekening mee te houden. Wij houden rekening met o.a. de volgende punten:

Een matras op maat bij 123matrasadvies heeft u al
vanaf € 798,-

Hoe goed ventileert het matras?

Is het een hygiënisch matras?

Geeft het matras de juiste ondersteuning voor uw lichaam?

Is de omslag wasbaar?

Wat voor een materialen zijn er gebruikt in het matras?

Hoe lang gaat het matras mee?

Past het matras bij mijn huidige ondergrond (lattenbodem etc.)?

Krijg ik advies over al deze punten?

Al deze punten hebben invloed op uw nachtrust.

Doe de Matras Check!

W

ij hebben voor u een speciale Matras Check ontwikkeld, waar wij alle punten in hebben verwerkt die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een nieuw matras. In de check geven we bij ieder punt antwoord op de vraag hoe u het betreffende punt kunt controleren.

Vindt u het lastig om deze punten zelf te beoordelen? Dan komen wij graag bij u thuis om u te helpen met het samenstellen van het matras dat perfect bij uw lichaam aansluit. We nemen er uitgebreid de tijd voor en niet onbelangrijk: zo’n thuisadvies is altijd geheel vrijblijvend.

Gratis matras- en bodemcheck

Vindt u het lastig om deze punten zelf te beoordelen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u thuis om de staat van uw huidige matras en bedbodem te bepalen. We nemen er uitgebreid de tijd voor en niet onbelangrijk: zo’n matras- en bodemcheck is altijd gratis.