Bedtextiel

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Productinformatie

Niet alleen een goed matras draagt bij aan een goede nachtrust. Het juiste bedtextiel heeft meer invloed op uw slaapcomfort dan u denkt. Veel bedtextiel is van synthetisch materiaal gemaakt. Dit is materiaal wat niet goed ademt en hierdoor transpireert u tijdens het slapen veel meer dan nodig. Bedenk maar eens hoe warm en niet ademend synthetische kleding is. Hieronder slapen geeft hetzelfde effect. Doordat u meer transpireert, slaapt u onrustiger. U heeft het warm en gooit bijvoorbeeld uw been buitenboord om af te koelen. Later wordt u weer wakker, want u heeft het te koud. Zo gaat dat de hele nacht door.

hoog-laag-ledikant

Ook uw kussen heeft een groot effect op hoe goed u slaapt. U ligt niet lekker, gaat stoeien met het kussen en gaat vervolgens in een zeer slechte houding liggen. Uw nek ligt hierdoor niet natuurlijk en er is een grote kans dat u opstaat met een stijve nek of hoofdpijn. Wij adviseren u tijdens ons thuisadvies ook graag over uw bedtextiel en kussen, zodat wij u de ideale nachtrust kunnen bieden.

Wat zeggen onze klanten

Wij hebben bij 123 Matrasadvies een uitstekend goede service ervaren. Aanrader!
Charlie Sali
We hebben heerlijk geslapen op onze nieuwe matrassen
Marlies de Ping

Persoonlijk slaapadvies

1. THUISADVIES

Vraagt u zich af of uw slaapproblemen komen door de kwaliteit van uw matras? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren. Wij nemen altijd een proefmatras voor u mee, zodat u kunt ervaren hoe het is om op een persoonlijk matras te liggen. Niet overtuigd? Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent nooit verplicht er iets mee te doen.

2. WELK MATRAS

De keuze voor een goed matras is geen makkelijke. Of een matras echt bij u past is een vraag die zelf moeilijk te beantwoorden is. Wij helpen u graag met de juiste keuze en ondersteunen hierin met onze Matras Check. Voor een uitgebreide uitleg over het vinden van een matras dat bij uw lichaam past kunt u op deze pagina kijken:

3. SLAAPPROBLEMEN

Goed slapen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. De kwaliteit van uw matras heeft hier vaak meer invloed op dan u verwacht. Een goed matras kan veel van uw slaapproblemen oplossen. Voor een uitgebreide uitleg over wat u tegen slaapproblemen kunt doen, kijk dan op deze pagina: