Contact

Zoekt u professioneel advies over een goede nachtrust?

Contactinformatie

Wilt u meer weten over ons productassortiment of onze dienstverlening? Of hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

+31 (0) 26 – 2005105
Info@123matrasadvies.nl

123 Matrasadvies
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
js_loader

  Contact opnemen


  André Kuiper

  André Kuiper

  Ik ben André Kuiper en oprichter van 123matrasadvies. Ik geef al sinds 1994 persoonlijk slaapadvies en vind de effecten die een goed matras op iemand hebben na al die jaren nog steeds fascinerend. We letten op ons eten, zorgen dat we genoeg bewegen, maar we onderschatten vaak hoeveel effect goed en gezond slapen op ons dagelijks leven heeft.

  Soms slaapt iemand al meer dan tien jaar op hetzelfde matras. Behalve dat het matras dan bijna geen ondersteuning meer biedt, is het niet erg hygiënisch en niet goed voor de gezondheid. Ongezond slapen wordt vaak erg onderschat.

  Ik wil graag dat iedereen goed kan slapen en weet zeker dat dit het beste lukt wanneer een matras speciaal op maat is gemaakt. Hierom ben ik begonnen met 123matrasadvies om iedereen te helpen met een zo goed en comfortabel mogelijke nachtrust.

  123 Matrasadvies komt gratis bij u langs met passend slaapadvies en voor een matrascheck. We komen onder andere vaak in de volgende plaatsen: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Dieren, Doetinchem, Ede, Geldermalsen, Heteren, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Winterswijk en Zutphen