Professioneel matras advies

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Dit is hoe wij matras advies geven

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

We hebben heerlijk geslapen op onze nieuwe matrassen

Matras advies voor uw aankoop

Wordt u ‘s morgens moe wakker omdat u niet kon slapen? Heeft u in de ochtend altijd last van uw nek en rug? Ervaart u tintelingen in uw benen en armen wanneer u wakker wordt? Dit zijn mogelijke gevolgen van een slecht matras op uw lichaam. Het lijkt er dus op dat het tijd wordt voor de aanschaf van een nieuw matras. Echter is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Er is namelijk zo veel aanbod, en elk matras heeft weer andere voor- en nadelen. Daarom kunt u vertrouwen op matrassen advies van de experts van 123matrasadvies. Wij bieden matras koopadvies, zodat u altijd een persoonlijk matras aanschaft dat bij uw lichaam past. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten voor matras advies op maat.

Thuisbezoek leidt tot matras op maat

Wanneer u een matras wilt kopen maar niet weet welke het beste bij u past, komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk matras advies. Wij gaan eerst met u in gesprek, waar heeft u precies last van? Op basis hiervan voeren we een slaapanalyse uit die leidt tot een matras koopadvies. Vervolgens kunt u de matrassen van 123matrasadvies meteen uitproberen, want we nemen altijd een proefmatras mee. Onze matrassen bestaan uit drie lagen:

  1. Bodemlaag: deze bestaat uit koudschuim dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen.
  2. Middenlaag: deze wordt precies op uw behoeften afgestemd nadat u een matrassen advies heeft gekregen. Hij is dus voor iedereen anders.
  3. Toplaag: een laag van visco elastisch traagschuim dat zich volledig naar uw lichaam vormt zodat uw wervelkolom in een natuurlijke positie blijft.
Senioren gezellig in bed

Een oplossing voor uw slaapproblemen

Wanneer u een matrassen advies wilt, kunt u ook online onze slaaptest doen. In deze korte vragenlijst kunt u aangeven van welke problemen u het meeste last heeft. U ontvangt dan via de mail een persoonlijk matras koopadvies, dat u kunt gebruiken als basis voor uw aankoop. Ook kunt u naar aanleiding van deze test contact opnemen met een van onze experts voor een vrijblijvend thuisbezoek en matras advies op maat.

Neem contact op

Wilt u ook matras advies van onze experts ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten staan u dan graag te woord, want u kunt bij ons altijd terecht voor betrouwbaar matras advies!