Een persoonlijk matras in Arnhem kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Arnhem

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw matras in Arnhem op maat samengesteld

Een nieuw matras gewenst in Arnhem? Bel voor een uitgebreid aanbod en advies op maat direct naar 123matrasadvies. Wij zijn koplopers in het samenstellen van passende matrassen en het leveren van advies. Wellicht heeft u geregeld te maken met rug- en nekklachten of slaapt u slecht. Met een matras van 123matrasadvies is uw probleem snel verleden tijd. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Dan vertellen wij u graag meer over onze diensten. Of neem direct contact met ons op om een huisbezoek in Arnhem door onze specialist in te plannen.

Persoonlijk samengesteld matras

Als u een slecht matras heeft, dan kunnen wij het ons voorstellen dat u een minder goede nachtrust heeft. U kunt hierdoor veel last hebben van hoofdpijn of rug- en nekklachten. Een persoonlijk matras voor u kan deze problemen voorkomen. Elk matras heeft voor- en nadelen. Zo is het juiste matras vinden niet heel eenvoudig, want deze moet nauw op uw lichaam aansluiten. Onze experts zijn in elk geval van voldoende kennis en kunde voorzien om u in Arnhem een passend advies te kunnen geven voor uw matras.

Huisbezoek in Arnhem

Wij bekijken tijdens ons huisbezoek in Arnhem graag hoe uw huidige matras eruit ziet, waarbij wij u van een passend matrasadvies voorzien. Wij vragen naar uw wensen, bekijken of u last heeft van slaapproblemen en voeren een slaapanalyse uit. Via deze wijze is door ons vast te stellen wat het juiste matras voor uw lichaam is. Gedurende een huisbezoek nemen wij altijd een proefmatras mee. U kunt deze dan direct uitproberen, zodat u kunt zien of u hiermee beter slaapt dan op uw huidige matras.

Seniorenbed benodigd?

Bent u op zoek naar een seniorenbed voor uw woning in Arnhem, dan kunnen wij u ook hierbij van een passend advies voorzien. Zo stellen wij een geheel passend matras voor u samen en geven wij advies over de diverse bedden. Denk aan het seniorenledikant, seniorenbed en laag/hoog bedden? De conditie van uw bed wordt geheel door ons gecontroleerd. Want soms is het niet alleen nodig dat uw matras vervangen wordt, maar ook uw bed. Zo garanderen wij u een optimale nachtrust.

Orthopedisch kussen

Heeft u behoefte aan een orthopedisch kussen? Dan bent u ook daarvoor aan het juiste adres bij onze specialisten. Wij komen graag bij u in Arnhem langs om de kwaliteit van uw hoofdkussen te controleren en het ideale hoofdkussen voor u samen te stellen. Er is hiermee straks geen sprake meer van rug- en nekklachten. Wilt u meer informatie? Dan staat onze deskundige u graag te woord. Bel ons gerust even op!

Senioren gezellig in bed

Schakel ons in voor uw matras of kussen in Arnhem

Wenst u ons in te schakelen voor een huisbezoek in Arnhem? Dan controleren wij graag de kwaliteit van uw matras of kussen en laten wij u kennismaken met onze producten. Bel vandaag nog voor een afspraak met onze specialist naar: 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Wij garanderen u in Arnhem altijd een topkwaliteit matras of kussen op maat en een gedegen advies!