Een matras op maat in Tiel

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wij leveren uw matras op maat in Tiel

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Uw matras in Tiel geheel op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een nieuw matras in Tiel? Bel voor een uitgebreid aanbod en advies op maat direct naar 123matrasadvies. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van matrassen op maat en het geven van het beste matrasadvies. Misschien heeft u veel last van rug- en nekklachten of last van slaapproblemen. Wellicht heeft u dan te maken met een slecht matras. Een matras van 123matrasadvies is perfect aangepast aan uw lichaam, waardoor dit probleem snel verleden tijd is. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Neem voor een huisbezoek in Tiel direct contact met ons op, zodat wij snel uw matras kunnen controleren.

Onze matrassen op maat

Met een slecht matras heeft u een minder goede nachtrust, waardoor u sneller last kunt krijgen van allerlei klachten. Een matras dat is afgestemd op uw lichaam zorgt ervoor dat u klachtenvrij blijft. Ieder matras beschikt over diverse voor- en nadelen. Het juiste matras vinden is dan ook niet eenvoudig, want deze moet geheel aan uw behoeften voldoen. Onze experts beschikken gelukkig over de juiste kennis en kunde om voor u in Tiel een matras op maat samen te stellen.

Huisbezoek in Tiel

Brengen wij u een huisbezoek in Tiel, dan wordt onder andere uw matras gecontroleerd en krijgt u een matrasadvies. Hierbij wordt goed naar uw verhaal geluisterd, bekijken we of er sprake is van slaapproblemen en wordt een slaapanalyse uitgevoerd. Wij kunnen zo snel het beste matras voor uw lichaam samenstellen. Ook nemen wij een proefmatras mee zodat u deze direct kunt uitproberen.

Seniorenbedden

Wenst u een nieuw seniorenbed op matras voor uw woning in Tiel? Dan kunnen wij u ook van een passend advies voorzien. WIj adviseren over de diverse bedden, zoals het seniorenbed, laag/hoog bed en seniorenledikant. Ook kunnen wij een passend matras voor u samenstellen. Voorafgaand zullen wij eerst de staat van uw huidige bed controleren. Deze dient soms namelijk ook vervangen te worden, zodat u van een optimale nachtrust profiteert en u minder last heeft van klachten.

Orthopedisch kussen

Bent u op zoek naar een orthopedisch kussen? Ook dit kunnen wij geheel voor u samenstellen. Wij brengen hierbij graag een bezoek aan u in Tiel om de kwaliteit van uw huidige kussen te controleren. Aan de hand hiervan maken wij een kussen voor u op maat. Dit zorgt ervoor dat u straks geen last meer heeft van rug- en nekklachten. Wilt u meer informatie? Dan helpt onze adviseur u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.

Senioren gezellig in bed

Schakel ons in voor uw matras of kussen in Tiel

Wenst u dat wij bij u in Tiel op bezoek komen voor het samenstellen van uw ideale kussen of matras? Wij komen graag bij u langs om de huidige kwaliteit van uw kussen of matras te controleren, waarbij u direct kunt kennismaken met onze producten. Bel ons vandaag nog voor een afspraak via: 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl.Spoedig komen wij dan naar u in Tiel voor het samenstellen van uw kussen of matras.