Nooit meer moe wakker worden?

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Een persoonlijk matras van 123matrasadvies

Een “matras op maat” of “een persoonlijk matras” dat zegt u misschien niet zoveel. Voor ons betekent het een matras dat speciaal voor u persoonlijk is samengesteld. Het voordeel hiervan is dat het matras altijd perfect aansluit bij uw slaaphouding en uw slaapwensen, wat voor een betere nachtrust zorgt. Geen last meer van pijnlijke schouders, een doof gevoel in uw arm of gewoon niet lekker in bed kunnen liggen. Geen standaard matras dus, waarvan er ergens misschien nog wel 100 dezelfde in een magazijn liggen, maar een matras speciaal voor u op maat gemaakt.

Hieruit bestaan onze matrassen op maat

123matras onderlaag

1. Bodemlaag

De bodemlaag van het matras bestaat uit koudschuim. Dit schuim zorgt voor stevigheid van het matras en stabiliteit tijdens het slapen.

123matras midden zones

2. Middenlaag

De laag bestaat uit verschillende zones waar, afhankelijk van wat u nodig heeft, verschillende soorten traagschuim worden geplaatst. Elke zone zorgt voor ondersteuning voor verschillende delen van uw lichaam, met als resultaat voor elk deel van uw lichaam de beste ondersteuning.

123matras toplaag traagschuim

3. Toplaag

Deze laag bestaat uit visco elastisch traagschuim. Dit vormt volledig naar uw lichaam, waardoor de wervelkolom altijd in een natuurlijke positie blijft.

Tencel hoes

Om een matras 123matrasadvies.nl zit altijd een hoes van Tencel. Tencel is een natuurlijk, ecologische vezel en voelt aan als zijde. Tencel neemt regelmatiger en meer vocht op dan katoen en is in staat dit vocht weer gemakkelijk af te staan, waardoor het zeer goed ventileert. Hierdoor voelt het matras fris aan en voorkomt het bacteriegroei. Daarnaast is Tencel vochtregulerend waardoor het in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel.

André Kuiper

André Kuiper

Ik ben André Kuiper en oprichter van 123matrasadvies. Ik geef al sinds 1994 persoonlijk slaapadvies en vind de effecten die een goed matras op iemand hebben na al die jaren nog steeds fascinerend. We letten op ons eten, zorgen dat we genoeg bewegen, maar we onderschatten vaak hoeveel effect goed en gezond slapen op ons dagelijks leven heeft.

Soms slaapt iemand al meer dan tien jaar op hetzelfde matras. Behalve dat het matras dan bijna geen ondersteuning meer biedt, is het niet erg hygiënisch en niet goed voor de gezondheid. Ongezond slapen wordt vaak erg onderschat.

Ik wil graag dat iedereen goed kan slapen en weet zeker dat dit het beste lukt wanneer een matras speciaal op maat is gemaakt. Hierom ben ik begonnen met 123matrasadvies om iedereen te helpen met een zo goed en comfortabel mogelijke nachtrust.