Welk matras?

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

U bent uniek, een goed matras dus ook!

Als u op zoek bent naar een nieuw matras, dan hebt u waarschijnlijk wel gezien dat er ontzettend veel verschillende matrassen bestaan. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Dit maakt het erg moeilijk om een keuze te maken voor het matras dat het beste bij u past. Online zijn de mogelijkheden eindeloos, in een winkel misschien weer wat beperkter. Bij 123matrasadvies krijgt u advies van onze slaapexpert over uw slaapgedrag en welk matras daar het best bij past. Een matras dat 100% bij u past is zonder goed advies niet gemakkelijk te vinden. Een matras kiezen kan dus een hele opgave zijn.

Welk matras moet ik kiezen?

Door al die keuzemogelijkheden in matrassen kunnen wij ons goed voorstellen dat het allemaal best onoverzichtelijk kan worden. Het is niet voor niets dat we er bij onze matrassen de tijd voor nemen om u te helpen. Als wij voor iemand een matras samenstellen, dan zijn er een aantal punten waar wij rekening mee houden. Als u op zoek bent naar een matras raden wij u aan hier ook rekening mee te houden. Wij houden rekening met o.a. de volgende punten:

Hoe goed ventileert het matras?

Is het een hygiënisch matras?

Geeft het matras de juiste ondersteuning voor uw lichaam?

Is de omslag wasbaar?

Wat voor een materialen zijn er gebruikt in het matras?

Hoe lang gaat het matras mee?

Past het matras bij mijn huidige ondergrond (lattenbodem etc.)?

Krijg ik advies over al deze punten?

Al deze punten hebben invloed op uw nachtrust.

Gratis matras- en bodemcheck

Vindt u het lastig om deze punten zelf te beoordelen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u thuis om de staat van uw huidige matras en bedbodem te bepalen. We nemen er uitgebreid de tijd voor en niet onbelangrijk: zo’n matras- en bodemcheck is altijd gratis.