Voor de juiste ondersteuning van uw hoofd

E

en orthopedisch hoofdkussen draagt bij aan uw slaapcomfort en de kwaliteit van uw nachtrust. Het kussen voorkomt nekklachten, rugklachten en schouderklachten en zorgt voor een goede, ergonomische slaaphouding. Ons hoofdkussen is gemaakt van traagschuim met een hoes van Tencel. Dit is een natuurlijke, ecologische vezel die aanvoelt als zijde. Tencel ventileert beter dan katoen, waardoor uw kussen altijd fris aanvoelt. Wij zorgen ervoor dat uw orthopedische hoofdkussen altijd aansluit bij uw slaapwensen. Het kussen draagt hier aan bij in drie stappen:

icon-ortho-01

1. Maatwerk

Wij voeren een eenvoudige meting uit. Hierdoor kunnen wij het kussen volledig afstemmen op uw lichaamsafmeting, slaaphouding en de hardheid van uw matras.

icon-ortho-02

2. Vulling

De vulling van het kussen bestaat uit traagschuim. Traagschuim zorgt voor een perfecte drukverdeling, waardoor uw nek optimaal wordt ondersteund en uw ruggengraat in één rechte lijn ligt. Deze houding zorgt voor minder nek- en hoofdpijn.

icon-ortho-03

3. Hoes

De hoes van het kussen bestaat uit Tencel en biedt een optimale ventilatie die zorgt voor minder transpiratie tijdens het slapen. Door het gelijkmatig opnemen van overtollig vocht kunnen bacteriën en huisstofmijt zich niet vermenigvuldigen op de hoes. De hoes is volledig afritsbaar en wasbaar op 60 graden.

Alleen een goed kussen is niet genoeg!

E

Een orthopedisch hoofdkussen biedt veel ondersteuning. Voor de beste nachtrust is dit alleen niet genoeg. Met een matras-op-maat bent u verzekerd van de juiste slaaphouding en dus een betere nachtrust. Benieuwd hoe wij ons matras speciaal voor u op maat maken?

Deskundig thuisadvies

Nemen de tijd voor u

persoonlijk matras

100 nachten proefslapen