Orthopedisch matras kopen

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
 • Gratis advies van een slaapspecialist
 • Uitgebreide slaap analyse
 • Inzicht in het perfecte matras voor u
 • 100 dagen proefslapen

Wij helpen u aan een passend orthopedisch matras

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

De oplossing voor uw slaapproblemen

Wanneer u een jaartje ouder wordt, heeft u het vast wel eens horen zeggen dat slaapproblemen er nu eenmaal bij horen. Dit wordt vaak gevolgd met het advies om maar een slaappilletje te nemen. Maar klopt dit eigenlijk wel? In veel gevallen kan een goed orthopedisch matras kopen de uitkomst zijn voor uw slaapproblemen. Bij 123matrasadvies helpen wij u graag met een orthopedisch matras kopen door advies te geven en een matras op maat voor u samen te stellen. Wilt u meer weten, lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Voordelen van een orthopedisch matras

Een slecht matras kan de oorzaak zijn voor veel lichamelijke klachten, zoals:

 • Pijn in de nek en rug
 • Hoofdpijn
 • Tintelingen in armen en benen
 • Slecht in slaap komen
 • Veel wakker worden in de nacht

Met een orthopedisch matras kunnen deze problemen verholpen worden. Een orthopedisch matras biedt u namelijk goede ondersteuning, maar tegelijkertijd past het matras zich ook aan uw lichaam aan. Daardoor wordt de druk herverdeeld zodat er geen drukpunten in uw lichaam ontstaan. Met een orthopedisch matras worden uw spieren zo min mogelijk belast en kunnen ze in de nacht goed herstellen.

Orthopedisch matras op maat

Heeft u interesse in een orthopedisch matras kopen bij 123matrasadvies? Dan komen we graag bij u thuis langs om u te adviseren over het matras dat perfect bij u past. Wij zullen eerst door middel van een gesprek uw slaapproblemen in kaart brengen, en op basis hiervan een slaapanalyse uitvoeren. Daarna stellen we een orthopedisch matras samen op basis van deze gegevens. De matrassen van 123matrasadvies bestaan altijd uit drie lagen:

 1. Bodemlaag: een laag gemaakt van koudschuim om voor stevigheid en stabiliteit te zorgen.
 2. Middenlaag: deze wordt precies op uw lichaam afgestemd en is dus voor iedereen anders.
 3. Toplaag: door het visco elastisch traagschuim vormt deze laag zich precies naar uw lichaam en zorgt het ervoor dat uw wervelkolom in de juiste positie blijft.

Wanneer we bij u langs komen nemen we altijd een proefmatras mee zodat u meteen kunt ervaren hoe comfortabel onze matrassen zijn. Ons bezoek en advies is altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Senioren gezellig in bed

Orthopedisch matras kopen

Wilt u ook een orthopedisch matras kopen bij 123matrasadvies? Of wilt u eerst een gratis en vrijblijvend huisbezoek inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten staan u graag te woord voor advies over uw orthopedisch matras op maat!