Schotelbodem

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Productinformatie

Naast een goed matras is het ook erg belangrijk dat uw matras een goede ondersteuning heeft. Een goede bedbodem is namelijk cruciaal voor een goede nachtrust. Bent u al bekend met de schotelbodem? Dit is de opvolger van de lattenbodem. Een schotelbodem is een betrouwbare bedbodem dat zorgt voor een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht. Door het grote raakvlak van de schotels met het matras, zorgt de schotelbodem voor een betere en gelijkmatigere ondersteuning. Met name voor de koudschuim en traagschuim matrassen biedt de schotelbodem een perfecte ondersteuning.

Wie goed wil slapen, kiest voor een schotelbodem

schotelbodem

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Persoonlijk slaapadvies

1. THUISADVIES

We komen graag bij u thuis en bespreken alle nodige zaken, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg kunt u op deze pagina kijken:

2. WELK MATRAS

Wij helpen u graag met de juiste keuze van een passend matras. Voor een uitgebreide uitleg over het vinden van een matras dat bij uw lichaam past kunt u op deze pagina kijken:

3. SLAAPPROBLEMEN

Goed slapen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voor een uitgebreide uitleg over wat u tegen slaapproblemen kunt doen, kijk dan op deze pagina:

Het belang van een goed matras

Alleen een nieuwe bedbodem helpt niet bij een goede nachtrust. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Een goed matras is essentieel wanneer het gaat om slaapcomfort. De matrassen van 123matrasadvies.nl worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor sluit elk deel van het matras naadloos aan bij uw lichaam. Het matras wordt dus geheel aangepast aan uw lichaamsbouw en de manier waarop u slaapt. Hierdoor heeft u altijd een goede nachtrust en wordt u uitgerust wakker.

De matrasbodem met schotels kent veel voordelen. De schotels van een schotelbodem zijn opengewerkt en hebben hierdoor een betere vochtregulatie dan de traditionele lattenbodems. Daarnaast is de gehele bodem verend en soepel. In tegenstelling tot andere lattenbodems waarbij vaak alleen het middelste deel verend is. Een goede ondersteuning voor uw heupen en schouders is namelijk erg belangrijk. Een schotelbodem biedt u de juiste ondersteuning in deze zones. Wij adviseren u tijdens ons thuisadvies ook graag over uw bedtextiel en kussen, zodat wij u de ideale nachtrust kunnen bieden.