Seniorenbedden

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Wat is eigenlijk een seniorenbed?

Want is een bed niet gewoon een bed? Vaak zijn er voor senioren speciale bedden die een ander type comfort bieden. Denk bijvoorbeeld aan hoog/laag bedden, die in- en uitstappen makkelijker maken omdat uw lichaam wat stijver is dan vroeger wellicht het geval was.

De keuze tussen een seniorenledikant, seniorenbed of een hoog/laag bed is heel persoonlijk. Dit hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. Wij zien vaak dat bestaande bedden nog prima volstaan, maar dat alleen een nieuw matras voldoende is. Wij helpen u met het samenstellen van een matras speciaal aangepast aan uw slaapwensen en controleren daarnaast de staat van uw huidige bed. Volstaat deze nog? Dan adviseren wij u alleen over het matras. Heeft u wel een geheel nieuw seniorenbed nodig? Dan kijken we samen welke het best bij u past en nemen dit mee in ons advies. Zo geeft u nooit te veel geld uit.

Bij 123matrasadvies geven wij altijd advies aan huis. Zo kunnen wij de tijd nemen om naar uw verhaal te luisteren en ervoor zorgen dat uw nieuwe matras precies aansluiten op uw lichaam en uw slaapwensen.