Senioren liggen te slapen

Bedtextiel

N

iet alleen een goed matras draagt bij aan een goede nachtrust. Het juiste bedtextiel heeft meer invloed op uw slaapcomfort dan u denkt. Veel bedtextiel is van synthetisch materiaal gemaakt. Dit is materiaal wat niet goed ademt en hierdoor transpireert u tijdens het slapen veel meer dan nodig. Bedenk maar eens hoe warm en niet ademend synthetische kleding is. Hieronder slapen geeft hetzelfde effect. Doordat u meer transpireert, slaapt u onrustiger. U heeft het warm en gooit bijvoorbeeld uw been buitenboord om af te koelen. Later wordt u weer wakker, want u heeft het te koud. Zo gaat dat de hele nacht door.

Ook uw kussen heeft een groot effect op hoe goed u slaapt. U ligt niet lekker, gaat stoeien met het kussen en gaat vervolgens in een zeer slechte houding liggen. Uw nek ligt hierdoor niet natuurlijk en er is een grote kans dat u opstaat met een stijve nek of hoofdpijn. Wij adviseren u tijdens ons thuisadvies ook graag over uw bedtextiel en kussen, zodat wij u de ideale nachtrust kunnen bieden.

Productinformatie

E

en goed matras is de belangrijkste factor als het gaat om een goed slaapcomfort. Onze matrassen worden in alle gevallen speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor elk onderdeel van het matras aansluit bij uw lichaam. Heeft u vaak last van uw schouder en heup tijdens het slapen? Dan zorgen wij dat voor beide zones een speciale laag wordt geplaatst, die de perfecte ondersteuning biedt voor uw schouder en heup. Het gehele matras wordt dus aangepast aan uw lichaamsbouw én aan hoe u slaapt, waardoor u altijd overal de juiste ondersteuning ervaart en weer uitgerust wakker wordt. Alleen een nieuw slaapsysteem helpt hier niet bij. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Bekijk dan hoe wij u persoonlijk adviseren.

MatrasCheck

Slaapadvies

V

raagt u zich af of uw slaapproblemen komen door de kwaliteit van uw matras? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren. Wij nemen altijd een proefmatras voor u mee, zodat u kunt ervaren hoe het is om op een persoonlijk matras te liggen. Niet overtuigd? Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent nooit verplicht er iets mee te doen.

Hoe werkt dit?

W

e komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg van het thuisadvies kunt u op deze pagina kijken:

Thuisadvies

Vraag thuisadvies aan voor een écht persoonlijk advies. Een duidelijk verhaal onder het genot van een kop koffie.

Vul nu het formulier in om thuisadvies aan te vragen