Schotelbodem

Schotelbodem

N

aast een goed matras is het ook erg belangrijk dat uw matras een goede ondersteuning heeft. Een goede bedbodem is namelijk cruciaal voor een goede nachtrust. Bent u al bekend met de schotelbodem? Dit is de opvolger van de lattenbodem. Een schotelbodem is een betrouwbare bedbodem dat zorgt voor een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht. Door het grote raakvlak van de schotels met het matras, zorgt de schotelbodem voor een betere en gelijkmatigere ondersteuning. Met name voor de koudschuim en traagschuim matrassen biedt de schotelbodem een perfecte ondersteuning.

Wie goed wil slapen, kiest voor een schotelbodem

De matrasbodem met schotels kent veel voordelen. De schotels van een schotelbodem zijn opengewerkt en hebben hierdoor een betere vochtregulatie dan de traditionele lattenbodems. Daarnaast is de gehele bodem verend en soepel. In tegenstelling tot andere lattenbodems waarbij vaak alleen het middelste deel verend is. Een goede ondersteuning voor uw heupen en schouders is namelijk erg belangrijk. Een schotelbodem biedt u de juiste ondersteuning in deze zones. Wij adviseren u tijdens ons thuisadvies ook graag over uw bedtextiel en kussen, zodat wij u de ideale nachtrust kunnen bieden.

Productinformatie

A

lleen een nieuwe bedbodem helpt hier niet bij. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Een goed matras essentieel wanneer het gaat om slaapcomfort. De matrassen van 123matrasadvies.nl wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor sluit elk deel van het matras naadloos aan bij uw lichaam. Het matras wordt dus geheel aangepast aan uw lichaamsbouw en de manier waarop u slaapt. Hierdoor heeft u altijd een goede nachtrust en wordt u uitgerust wakker. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Bekijk dan hoe wij u persoonlijk adviseren.

Matras Check

Slaapadvies

V

raagt u zich af of uw slaapproblemen komen door de kwaliteit van uw matras? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren. Wij nemen altijd een proefmatras voor u mee, zodat u kunt ervaren hoe het is om op een persoonlijk matras te liggen. Niet overtuigd? Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent nooit verplicht er iets mee te doen.

Hoe werkt dit?

W

e komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg van het thuisadvies kunt u op deze pagina kijken:

Thuisadvies

Vraag thuisadvies aan voor een ├ęcht persoonlijk advies. Een duidelijk verhaal onder het genot van een kop koffie.

Vul nu het formulier in om thuisadvies aan te vragen