hoog-laag-ledikant
Senioren gezellig in bed

Seniorenboxsprings

H

et kan natuurlijk voorkomen dat u niet meer zo lekker slaapt in uw bed en dat u op zoek bent naar een speciale seniorenboxspring. Vaak is de oorzaak van uw slaapproblemen echter niet uw slaapsysteem, maar uw matras. Bij 123matrasadvies kijken wij altijd voor u of uw huidige slaapsysteem nog voldoet, zodat u niet onnodig geld kwijt bent aan een nieuw seniorenboxspring, terwijl dit helemaal niet nodig is.

Bij 123matrasadvies adviseren wij eigenlijk nooit om gebruik te maken van een seniorenboxspring. Een boxspring bevat namelijk altijd ijzeren veren. Deze veren worden in de winter vaak erg koud, waardoor u het sneller koud heeft in bed. Daarnaast is het bed vaak lastig te onderhouden. De matrassen zijn zwaar en hierdoor niet makkelijk te hanteren. Een groot nadeel van een seniorenboxspring is dat deze uit standaard matrassen bestaat die vaak nog een apart topmatras nodig hebben. Bij onze matrassen is dit nooit het geval. Daarnaast gaan onze matrassen een stuk langer mee dan een boxspring, deze heeft vaak een relatief korte levensduur. Bent u benieuwd waar het ideale matras aan moet voldoen? Download dan onze Matras Check.

Productinformatie

E

en goed matras is de belangrijkste factor als het gaat om een goed slaapcomfort. Onze matrassen worden in alle gevallen speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor elk onderdeel van het matras aansluit bij uw lichaam. Heeft u vaak last van uw schouder en heup tijdens het slapen? Dan zorgen wij dat voor beide zones een speciale laag wordt geplaatst, die de perfecte ondersteuning biedt voor uw schouder en heup. Het gehele matras wordt dus aangepast aan uw lichaamsbouw én aan hoe u slaapt, waardoor u altijd overal de juiste ondersteuning ervaart en weer uitgerust wakker wordt. Alleen een nieuw slaapsysteem helpt hier niet bij. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Bekijk dan hoe wij u persoonlijk adviseren.

Matras Check

Bijproducten

N

iet alleen een goed matras helpt bij een goede nachtrust. De kwaliteit van uw bedtextiel draagt hier ook aan bij. Synthetisch, niet ademend bedtextiel zorgt voor veel transpiratie tijdens het slapen. Hierdoor krijgt u het onnodig warm en wordt uw matras vochtiger dan nodig. U slaapt onrustiger en wordt minder uitgerust wakker. U heeft bij ons de mogelijkheid om naast een nieuw matras ook direct het beste bedtextiel aan te schaffen, als u deze niet al in bezit heeft. Hier adviseren wij u graag over.

Kussen en deken

Slaapadvies

V

raagt u zich af of uw slaapproblemen komen door de kwaliteit van uw matras? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren. Wij nemen altijd een proefmatras voor u mee, zodat u kunt ervaren hoe het is om op een persoonlijk matras te liggen. Niet overtuigd? Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent nooit verplicht er iets mee te doen.

Hoe werkt dit?

W

e komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg van het thuisadvies kunt u op deze pagina kijken:

Thuisadvies

Vraag thuisadvies aan voor een écht persoonlijk advies. Een duidelijk verhaal onder het genot van een kop koffie.

Vul nu het formulier in om thuisadvies aan te vragen